Мобилен пункт за среща с гражданите откри ПП „ Републиканци за България“ в Стара Загора

15 март 2021 18:43

Мобилен пункт за среща с гражданите откри ПП „ Републиканци за България“ в Стара Загора
© ПП Републиканци за България
148 1

Мобилен пункт за среща с гражданите откриха днес представители на Областната организация на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. в Стара Загора.

Пунктът е построен в центъра на града, на бул. „Симеон Велики“, до сградата на Община Стара Загора.

В него всеки ден до края на предизборната кампания – 2-ри април, гражданите ще могат да се срещат с активисти на партията и с кандидатите на ПП „Републиканци за България“ в област Стара Загора.

Могат да задават въпроси, свързани с Програмата за управление на партията, да се запознават с акцентите в нея по секторни политики, както и да поставят конкретни задачи на кандидатите за народни представители.

В първия ден на откритата Приемна посетителите получиха и подаръци- освен рекламни материали, специални бутикови бисквити и балони.

С гражданите, проявили интерес към открития мобилен пункт, в първия ден имаха възможност за среща и разговори с водача на листата на ПП „Републиканци за България“ Петя Станева и с инж. Драгомир Радев- втори в листата и общински координатор на партията в Стара Загора.

От ПП „ Републиканци за България“ призовават гражданите да бъдат активни и да се запознаят лично с представителите на партиите и коалициите в местните листи, за да направят информиран и честен избор.

България от десетилетия е с критична диагноза и особено сега е от особено важно на кого ще бъде гласувано доверие да отстоява българския национален интерес в следващото Народно събрание.

Тежката ситуация предлага да имаме политици, които могат да потиснат егото си и знаят как се прави крачка назад.

Във властта трябва да са можещите хора, които се ползват с високо доверие в обществото.

Колкото повече хора разберат това, толкова по-добре ще бъдат представени в следващия парламент.

Novini.bg
148 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Samanthaa23

2021.04.10 | 03:55

1
­­В­и­­ж­т­е­­­ ­м­­­о­я­­т­а­­ ­­­т­­и­й­­н­­ ­п­­­у­­т­к­­­а­ ­­­-­­ ­­W­­­W­W­.­­B­G­­­1­­­7­.­C­­L­­­U­B­

Добави коментар

Водещи новини