Петя Аврамова: Над 50 млн. лв. получиха от правителството общините в област Враца за реализацията на различни проекти

  • 13 март 2021 19:46

  • 842
  • 4
Петя Аврамова: Над 50 млн. лв. получиха от правителството общините в област Враца за реализацията на различни проекти
© Пресцентър ГЕРБ

Водачът на листата на ГЕРБ-СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на за област Враца инж. Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно и кандидатите за народни представители Красен Кръстев и Малина Николова посетиха селата Галиче, Търнава и Алтимир в община Бяла Слатина. Те бяха придружени от кмета на Община Бяла Слатина Иво Цветков. Постигнатото в общината и областта, както и на национално ниво до този момент - бяха основните теми на разговора им с жителите на селата, съобщиха от пресцентъра на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в

„Вярвам, че жителите на Бяла Слатина ще ни гласуват отново доверието си, за да продължим заедно напред и да надградим всичко постигнато“, заяви Петя АврамоваПетя АврамоваПетя Аврамова е родена във Враца на 29 май 1963 г. Била е народен представител от 42-то Народно. Тя припомни, че общините от област Враца са получили 53 млн. лв като допълнителни целеви средства за свои проекти от Министерски съвет, за последните 4 години минималната работна заплата е увеличена с 41% до 650 лв., увеличени са учителските заплати и средствата за образование като цяло.

Кандидатът за народен представител Красен Кръстев допълни, че всички тези усилия са насочени именно към хората и от най-малките населени места. И в момента се извършва ремонт на улици във всяко едно населено място от общината, поставя се ново улично осветление и контейнери за битови отпадъци. Кметът на с. Галиче Страхил Стоянов благодари от името на жителите за всичко постигнато до момента. „Без подкрепата на народния представител Красен Кръстев и министър Аврамова тези успешно реализирани проекти биха били невъзможни. Днес се радваме на реновираната сграда на кметството, както и на възстановения часовник в центъра на селото, ремонтирана е сградата на училището и църквата – отново изпълнени ангажименти на народния представител Красен Кръстев“, каза той.

Петя Аврамова в Мездра: Само в програмата на ГЕРБ-СДС пътят Ботевград – Видин е приоритет

В Галиче е изпълнен ремонт на сградата на кметството със средства по ПРСР, а с подкрепата на МОН е подменен покривът и е санирано училище „Христо Ботев“. С постановления на МС са ремонтирани 4 улици, а в момента се обновяват още 3. С дарение пък от ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Галиче беше изградена и детска площадка.

В Търнава вече са реконструирани 6 улици, а в момента текат ремонтни дейности по още 3.

В Алтимир е обновена сградата на кметството по проект, финансиран от ПРСР, а 5 улици са ремонтирани и предстои ремонтът на още 9 благодарение на отпуснати от МС средства.

Последвайте канала на

842 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Angela18

2021.04.10 | 03:55

4
­­­В­­и­­ж­­­т­­­е­­ ­­м­­о­­я­­т­а­­­ ­­­т­и­­й­н­­ ­п­­у­т­­­к­а­­­ ­-­­­ ­­W­­W­­­W­.­B­G­­­1­7­­­.­­C­L­U­B­­­
НЕ СЪМ ПЛАТЕН САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО

2021.03.13 | 20:40

1
ПАРТИЯТА НА ВАСИЛ БОЖКОВ Е ЕДИНСТВЕНАТА КОЯТО НЕ Е СЪСТАВЕНА ОТ ХОРА УЧАСТВАЛИ ВЪВ УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА И Е ОТ МЛАДИ И СПОСОБНИ СПЕЦИАЛИСТИ И Е ЕДИНСТВЕНАТА КОЯТО ПРЕДЛАГА РЕАЛНА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ НЕЩО КОЕТО НЕ Е ПРАВЕНО ДО СЕГА ВЪВ БЪЛГАРИЯ АКО С.ТРИФОНОВ УПРАВЛЯВА ЩЕ Е КАТО Б.БОРИСОВ САМ ЩЕ ВЗИМА ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО (БНО) №14 ЩЕ ПИТА ГРАЖДАНИТЕ ЗА ВАЖНИТЕ НЕЩА КОИТО ГИ ЗАСЯГАТ

2021.03.14 | 00:39

3
РУСКАТА ПЕТА КОЛОНА!

2021.03.13 | 22:54

2
Иначе проектите ги няма ама и парата я няма,пак се е свряла в едни чекмеджета и шкафове.

Добави коментар

Водещи новини