Деница Сачева: Кандидатите на ГЕРБ – СДС в Добрич ще работят за подобряване на пътната и образователната инфраструктура в региона

  • 11 март 2021 14:12

  • 280
  • 4
Деница Сачева: Кандидатите на ГЕРБ – СДС в Добрич ще работят за подобряване на пътната и образователната инфраструктура в региона
© ПП ГЕРБ

Нашата кауза е да подобрим пътната и образователната структура в региона, за да създадем условия за бизнес и инвестиции. Така областният координатор и водач на листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Добрич Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е разкри приоритетите, поети от кандидатите за народни представители от Добрич по време на официалното им представяне.

„В нашата визия предлагаме  възможности за развитие на страната в съчетание с конкретни каузи за регион Добрич, така че да продължим нашите ангажименти по защита здравето и живота на хората и предоставянето на най-нужните мерки в пандемията”, каза Сачева. Добави, че листата е комбинация от опита и енергията на младите кандидати и на по-възрастните от тях. В нея има  хора с опит, с различни професии и каузи. „Предлагаме в Добрич бъде създаден колеж за медицински сестри. Ще работим и за инфраструктурата в региона, така че той да бъде привлекателен за инвеститори и туристи, обясни Деница СачеваДеница СачеваДеница Сачева е родена на 2 ноември 1973 г. в гр. София. От 2017 г. до декември 2019 г. е и допълни: „Моите каузи в следващото Народно събрание са свързани с приемане на изцяло нов Kодекс на труда и Закон за насърчаване на заетостта, както и с мащабна реформа, свързана със социалното подпомагане и приемане на Кодекс за социална подкрепа. Конкретно за регион Добрич бих работила за подобряване на пътната и образователната инфраструктура”.
След това Сачева представи накратко единайсетте  кандидати от листата на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия вСДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на.   

Втори в листата е  Красимир Николов, магистър по информатика. В момента  е заместник областен управител на област Добрич. Общински ръководител на структурата на ПП ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Добрич. Той ще продължи да работи  градовете и селата да са чисти, с добра инфраструктура и добър бизнес.  

Трета е Зорница Михайлова. Тя е от Добрич. По професия е юрист, има 14- годишен стаж като адвокат, втори мандат е общински съветник от МК ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в/СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на. Зорница Михайлова ще работи за добра бизнес среда в страната. Местни приоритети са й инфраструктурата, подкрепа на земеделието и туризма и привличане на нови инвестиции.

Четвърта е д-р Маргарита Калинова, лидер на СДССДССъюзът на демократичните сили (СДС) е българска дясна политическа партия, наследник на в Балчик. Тя е известен лекар в морската община, има две специалности – по вътрешни болести  и по ендокринология. Посветила се е на здравеопазването. "В следващия парламент ще работя за продължаване на реформите в здравеопазването, за да бъде то качествено и добре обезпечено, обясни д-р Калинова.

Пети е  Живко Желязков,  добричлия, има 15-годишен стаж като учител по география и биология. В последните четири години е заместник областен управител на Добрич. Като кандидат за народен представител той ще работи за по-добро образование, развитие на спорта и туризма в областта.

Шести е Радослав Добрев. Завършил е аграрна икономика във ВИНС – Варна. Живее и работи в Крушари. Той е ръководител на общинската структура на ГЕРБГЕРБГЕРБ е дясноцентристка популистка, консервативна и проевропейска политическа партия в в Крушари и втори мандат в ОбС там. Неговата голяма кауза е да вдъхне нов живот на малките населени места в България, като бъдат създадени условия в тях да се завърнат младите хора.

Седми е д-р Ивайло Петев, също добричлия, потомствен лекар. Той е много популярен акушер-гинеколог – от 15 години работи в АГО отделение на болницата в Добрич, от две години му е началник. Неговите две каузи са здравеопазване и образование.

Осми е Иван Димитров Иванов,  бивш областен управител на Добрич. Той е икономист - специализирал в управление и организация на селското стопанство. Има над 35 години трудов стаж в тази област. Управител и управляващ сътрудник в земеделски предприятия. Той ще работи за опазване на земята, почвите и водите на Добруджа. Ще вложи усилия в изграждане на модерен агроцентър.

Девета е Нефизе Кадир. Родена е в тервелското село Зърнево, работи в Генерал Тошево като учител по английски език. Нейните каузи са свързани с образованието и със земеделието..

Десетият е  Иван Веселинов Иванов. Той е най-младият в листата., тервелчанин. Земеделец по призвание и агроном по образование. Земеделски производител.

Единадесетият кандидат е  Галин Костадинов – лекоатлет, участник на Олимпийски игри през 2004 г. в Атина. От 2008-ма е треньор по лека атлетика, подготвял е състезатели в  най-големия спортен клуб в Дубай – Ал Насър. В момента работи като учители по физическо възпитание и треньор.

Дванадесета е  Даниела Димитрова,  народен представител  от 44-то Народно събрание, по професия икономист.
 

Последвайте канала на

Novini.bg
280 4

Свързани новини

Коментари 4

Добави коментар
Ericaa16

2021.04.10 | 03:56

4
­­­В­и­­ж­­­т­е­­ ­­­м­о­­я­­т­а­­­ ­­т­­и­­й­­­н­ ­­п­у­­­т­к­­­а­­­ ­­-­­­ ­­­W­­W­­W­­­.­­­B­­G­­1­7­­­.­­C­­L­­U­­B­­­
ХХХ

2021.03.15 | 23:43

3
МАФИЯТА ГЕРБ И ВМРО И НФСБ И ВОЛЯ И АТАКА ВИ ЛЪЖАТ ЧЕ ВЪВ БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО КОМУНИЗЪМ И СЕГА СЪЩО ИМА КОМУНИСТИ БКП СЕ НАРИЧАХА КОМУНИСТИ НО РЕАЛНО БЯХА СОЦИАЛИСТИ А БСП НЕ СА СОЦИАЛИСТИ А СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА СОЦИАЛИСТИТЕ ТЕЗИ ОТ БСП СА С ДЕСНИ СХВАЩАНИЯ ТЕ ДОРИ ВЪВЕДОХА ПЛОСКИЯТ 10% ДАНЪК НАЛИ НЕ СТЕ ЗАБРАВИЛИ ЧЕ ТРОННАТА КОАЛИЦИЯ ПО ИДЕЯ НА БСП ГО ВЪВЕДЕ ТОВА Е ДОКАЗАТЕЛСТВО ЧЕ ТЕ НЕ СА НИТО КОМУНИСТИ НИТО СОЦИАЛИСТИ А ИНАЧЕ Б.БОРИСОВ Е БИЛ ЧЛЕН НА БКП ТОВА ГО ЗНАЕ ВСЕКИ

2021.03.11 | 16:28

2
Тъпа, вмерисана, крадлива, грозна, проста, продажна с-ня!!!
НЕ СЪМ ПЛАТЕН САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО

2021.03.11 | 14:52

1
ПАРТИЯТА НА ВАСИЛ БОЖКОВ Е ЕДИНСТВЕНАТА КОЯТО НЕ Е СЪСТАВЕНА ОТ ХОРА УЧАСТВАЛИ ВЪВ УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА И Е ОТ МЛАДИ И СПОСОБНИ СПЕЦИАЛИСТИ И Е ЕДИНСТВЕНАТА КОЯТО ПРЕДЛАГА РЕАЛНА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ НЕЩО КОЕТО НЕ Е ПРАВЕНО ДО СЕГА ВЪВ БЪЛГАРИЯ АКО С.ТРИФОНОВ УПРАВЛЯВА ЩЕ Е КАТО Б.БОРИСОВ САМ ЩЕ ВЗИМА ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО (БНО) №14 ЩЕ ПИТА ГРАЖДАНИТЕ ЗА ВАЖНИТЕ НЕЩА КОИТО ГИ ЗАСЯГАТ

Добави коментар

Водещи новини