ДПС обяви листите си

  • 04 март 2021 18:35

  • 829
  • 3
ДПС обяви листите си
© Novini.bg

На тези избори ние трябва да върнем държавата на гражданите, да си върнем държавата. С тези избори да спрем да се погазват правата и свободите, след тези избори да не позволим разделението и противопоставянето да са модел за правене на политика, да спрем войната между институциите. Това каза лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с Мустафа КарадайъМустафа КарадайъМустафа Карадайъ – български политик от ДПС Мустафа Кадарйъ е роден е на 08.05.1970г. в село Борино, при представянето на водачите на листите на движението за изборите 2021 г.

В уводните си думи лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с отбеляза, че предстоят най-важните избори след 89-та година. Ако тогава трябваше победи демокрацията, сега трябва да се препотвърди тази победа. Тогава трябваше да се победи тоталитарното управление, сега трябва да победим авторитаризма, агресията и арогантността, каза той.

На финала Карадайъ посочи, че от утре започва предизборната кампания и изтъкна, че всички кандидати на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с имат необходимата експертиза, имат знанията - една част от тях имат опита, а други - носят енергията на младостта.

"Призовавам от утре всички ние да покажем силата и мощта на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в името на просперитета и бъдещето на България", заяви Карадайъ.

Лидерът на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с представи водачите на листи във всички области на страната. Той самият е водач на листата на движението в Кърджали и в Шумен. В Кърджали, Карадайъ е следван от кмета на общината - д-р Хасан Азис, а в Шумен - от Айсел Руфад, заместник-кмет на Община Нови пазар. Трети в листата в Шумен е досегашният народен представител Хамид Хамид.

Водач на листата в 1-ви МИР Благоевград и в 27-ми МИР Стара Загора ще е заместник-председателят на движението Халил Летифов, следван от колегата си, също зам.-председател на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с - Йордан Цонев. Йордан Цонев е и водач на листата във Враца. Д-р Стоян Стоянов също води две листи - тази в Кюстендил и в 24-ти МИР в София. Д-р Стоянов е заместник-областен управител на София град в периода 2005-2009 г.

В Бургас водач на листата е народният представител Севим Али, във Варна - колегата му в 44-тия парламент Ерджан Ебатин. Във Велико Търново водач ще е председателят на Младежкото ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с в региона 29-годишният Мастън Мастънов. Във Видин - Станислав Анастасов, народен представител в 42-то и 43-то НС, министър на околната среда и водите юни-септември 2014 г.

В Габрово водач на листата е Мелекбер Велева, магистър иновационен и инвестиционен мениджмънт, в Добрич - народният представител д-р Хасан Адемов. В Ловеч движението издига също свой дългогодишен член и народен представител в няколко парламента Рушен Риза, следван от сегашния народен представител Джейхан Ибрямов, който е и водач на листата в 28-ми МИР Търговище.

В Монтана водач на листата е Димитър Аврамов. В Пазарджик - евродепутатът Искра Михайлова.

В Перник движението издига областния председател на движението Боряна Методиева. В Плевен водач е депутатът Велислава Кръстева, колегата ѝ Танер Али води листата в Пловдив град, а Рамадан Аталай в Пловдив-област. Ахмед Ахмедов, също депутат в 44-то Народно събрание, ще води битката в Разград. Колегата му Бюрхан Абазов е водач в Русе. Доц. Джевдет Чакъров, министър на околната среда и водите в периода 2005-2009 г., ще води листата в Силистра.

Мустафа Карадайъ: Предстоят най-важните избори след 1989 г.

В Сливен водач е Хатидже Георгиева, магистър по европейски фондове и програми, заместник-кмет в община Сунгурларе, инспектор по митническо разследване и разузнаване в Агенция "Митници" от 2019 г. досега. В Смолян водач е народният представител Хайри Садъков. В 23-ти МИР София водач е 36-годишната Таня Иванова, магистър инженерен дизайн, кмет на кметство Владая с дългогодишен опит като моден стилист и репортер, професионален състезател по мотоциклетизъм.

В 25-ти МИР София - водач на листата е Райна Иванова на 31 години, магистър по икономическо право на ЕС, завършила е Сорбоната, бакалавър по право и политически науки, следва я евродепутатът Илхан Кючук.

В 26-ти МИР София водач е председателят на ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с за София област - Руслан Коларов. В Хасково водач на листата е председателят на Младежкото ДПСДПСДвижението за права и свободи (ДПС) е центристка политическа партия в България, ползваща се с - Сезгин Мехмед, а в Ямбол - Янко Янков, депутат в 40-то, 41-то,42-то и 43-то НС. Втори в листата там е проф. Петър Чобанов, народен представител и министър на финансите в периода 2013-2014 г.

Последвайте канала на

Novini.bg
829 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
Natashaa17

2021.04.10 | 03:56

3
­­В­­­и­ж­т­­­е­­­ ­­м­­о­­я­­­т­­а­ ­т­и­й­­­н­­­ ­­­п­­у­т­к­­­а­­ ­­-­ ­­W­­W­­W­.­B­­G­1­­7­­.­C­­­L­­­U­­B­­
МУТРИ ВЪН

2021.03.04 | 18:47

1
ЗА ХОРАТА СЪС КЪСА ПАМЕТ ВИЖТЕ ВЪВ ЮТУБ С.ТРИФОНОВ И МУЛТИГРУП ВИЖТЕ СНИМКИТЕ МУ С Г. ИЛИЕВ ВИЖТЕ ГО СЪС Б. БОРИСОВ И ПОСЛЕ СИ ЗАДАЙТЕ ВЪПРОСЪТ КАК Е ВЪЗМОЖНО ТОЗИ ДА Е РАЗЛИЧЕН И ДА НИ СПАСИ ОТ МУТРИТЕ И ЗАДКУЛИСИЕТО МОЖЕ ЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ ДА СИ СЪС МУТРИТЕ И СЕГА ИЗВЕДНЪЖ ВЕЧЕ ДА СИ СРЕЩУ ТЯХ САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО ПРЕДЛАГА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ (БНО) №14

2021.03.04 | 19:50

2

Добави коментар

Водещи новини