Цветанов: "Републиканци за България" могат да постигнат два депутатски мандата във Великотърновски район

  • 01 март 2021 13:30

  • 2504
  • 24
Цветанов: "Републиканци за България" могат да постигнат два депутатски мандата във Великотърновски район
© Републиканци за България

Със силната листа, на която ПП „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“ залага за Великотърновски избирателен район, както и с подкрепата, която жителите на областта винаги са давали на нейния водач Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа, партията има потенциал да постигне два депутатски мандата. 

Пред великотърновските медии председателят на „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа коментира листата, веднага след като я регистрира за участие в изборите в РИК, придружаван от координатора на секторна политика „Електронно управление“ в партията Иван Станев. 

ПП „Републиканци за България“ представя политиките в сектор „Околна среда“

В 8-мандатния IV МИР, Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. се явява с пълна 16-членна листа.

Ние сме истинската алтернатива на настоящото статукво и на симбиозата между ГЕРБ и ДПС, която се наблюдава, категоричен бе председателят на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г..

Снимка: Републиканци за България

Пред медиите в старата столица той благодари на достойните великотърновци и жители на областта, които са част от листата на партията и бе категоричен, че всяка политическа формация би се гордяла да има тези личности в своя отбор. 

Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“ залага на млади, отговорни, работещи хора, които имат своята професионална реализация. Средната възраст на великотърновските кандидати е под 38 години.

В листата преобладават високообразовани икономисти и финансисти, а също успешни предприемачи и мениджъри. Партията разчита и на доказани експерти в сферата на информационните технологии, тъй като важен акцент в управленската програма е електронното управление. По-доброто административно обслужване на гражданите и бизнеса е от изключителна важност, по думите на Цветан ЦветановЦветан ЦветановЦветан Генчев Цветанов е роден на 8 април 1965 г. в София. През 1987 година Цветанов постъпва на работа

1. Цветан Цветанов 

Председател на ПП „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“. За пореден път е водач на листа във Велико Търново, като още през 2009 г. бе мажоритарният избор на жителите на Великотърновска област.

Вицепремиер и вътрешен министър в периода от 2009 до 2013 г. В следващите Народни събрания е председател на най-голямата парламентарна група, а в 44-то НС е председател на Комисията по вътрешна сигурност и обществен ред. В парламента неизменно представлява жителите на област Велико Търново.

2. Стефан Дойкин

Учредител на ПП „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“, финансист, координатор на секторна политика „Финанси и управление на средства от ЕС“.  Той е на 31 години. Работил е като финансов съветник към Европейската комисия, консултант към Световната банка (Вашингтон), експерт по финансови инструменти и настоящ финансов консултант в областта на алтернативните инвестиции - частни капитали, хедж фондове и институционални инвеститори. Възпитаник на Лондонското училище по икономика и политика и Института за държавна администрация „Джон Кенеди“ в Харвардския университет.

3. Борислав Ангелов

Борислав Ангелов - 36-годишен човек с впечатляваща професионална биография.  Мениджър по финанси, има и магистърска степен „Дипломация и международни отношения“, бакалавър е по „Политология“.

Той е търговски директор "Експорт" в Захарни заводи – Горна Оряховица. С работата си вече е успял да допринесе много за благоприятното финансово състояние на дружеството. Разширил е пазарите, развива и поддържа отлични отношения с големи ключови дистрибутори в Румъния, Германия и др., установил е нови партньорства в Босна, Испания, Италия, Словакия, Мароко, Виетнам, Хонконг.

Борислав Ангелов има и богат предишен опит на мениджърски позиции в големи световни търговски вериги.

4. Вероника Сивриева

Вероника Сивриева от гр. Бяла Черква е на 27 години, учредител е на ПП „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“. Мениджър е в частна фирма. Тя е лингвист и магистър „Управление и иновации в аутсорсинга“.

5. Д-р Красимир Кирилов

Д-р Красимир Кирилов е представителят на Полски Тръмбеш в листата. Той е учредител на партията. Един от най-уважаваните ветеринарни лекари в региона, с дългогодишна практика и една от най-модерно оборудваните амбулатории. През 2004 г. е специализирал в САЩ , по покана на Департамента по земеделие. На 54 години.

6. Фикред Ферадов

Фикред Ферадов, на 38 години е бизнесмен от Павликени, има висше икономическо образование. Собственик е на търговски обекти и производствено предприятие. Известен е в региона си със своята благотворителност и лично участие в доброволчески каузи.

 

7. Пламен Маринов Маринов

Пламен Маринов Маринов – предприемач, собственик на автосервиз във Велико Търново и на хотелиерски бизнес. 35-годишен, граждански активен човек, магистър е по „Стопанско управление“.

 

8. Пламен Росенов Маринов

37-годишен великотърновец, мениджър продажби в национален телеком. Магистър по психология от ВТУ. Развива и собствен бизнес в сферата на ресторантьорството. Много ерудиран и начетен човек, който е завършил „Философия“ във ВТУ.

9. Снежана Стефанова

Тя е уважаван учител с 18-годишен стаж. Преподава биология в Основно училище ОУ „П. Р. Славейков“ във Велико Търново. Докторант е от Великотърновския университет, на 43 години.

10. Мартин Димитров

Мартин Димитров – 35-годишен, бизнесмен, с висше икономическо образование. Собственик е на търговско предприятие, което се занимава с търговия на дребно и едро със строителни материали.

11. Андрей Маринов

38-годишен юрист от  Велико Търново. Работил е като експерт в Министерски съвет, дирекция „Добро управление“. Бил е главен юрисконсулт в правната дирекция на „Български пощи“ ЕАД. В момента е Главен експерт – юрист в район "Средец" към Столична община.

12. Александър Петров

Той е най-младият член на листата. На 21 г. – III курс студент по Изобразително изкуство във ВТУ. Той е участник в Похода по стъпките на Ботевата чета – една от най-значимите родолюбиви прояви у нас.

13. Елка Петрова

Магистър по „Икономика на търговията“, служител в търговска фирма. На 32 години.

14. Николай Драков

Областен координатор на ПП „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“, член е на екипа по електронно управление в партията. Специалист е по Информационни и комуникационни технологии, собственик на ИТ компания. Висшето му образование е по „Стопанско управление“. 35-годишен е.

15. Иван Станев

Предприемач в сектор Информационни и Комуникационни Технологии, с висше образование „Международни икономически отношения“, Член на Изпълнителния съвет и учредител на ПП „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“. Координатор секторна политика „Електронно управление“ в партията. На 37 години.

16. Деян Димов

40-годишен, експерт по киберсигурност. Собственик на ИКТ компания, занимаваща се с поддръжка на мрежи и компютърни конфигурации. Магистър „Икономика на търговията“, бакалавър по „Маркетинг“.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
2504 24

Свързани новини

Коментари 24

Добави коментар
ГЕШЕВ ЗАЩИТАВА МАФИЯТА ГЕРБ И О.П

2021.03.09 | 17:34

24
ПАРТИЯТА НА ВАСИЛ БОЖКОВ Е ЕДИНСТВЕНАТА КОЯТО НЕ Е СЪСТАВЕНА ОТ ХОРА УЧАСТВАЛИ ВЪВ УПРАВЛЕНИЕТО НА СТРАНАТА И Е ОТ МЛАДИ И СПОСОБНИ СПЕЦИАЛИСТИ И Е ЕДИНСТВЕНАТА КОЯТО ПРЕДЛАГА РЕАЛНА ПРЯКА ДЕМОКРАЦИЯ НЕЩО КОЕТО НЕ Е ПРАВЕНО ДО СЕГА ВЪВ БЪЛГАРИЯ АКО С.ТРИФОНОВ УПРАВЛЯВА ЩЕ Е КАТО Б.БОРИСОВ САМ ЩЕ ВЗИМА ВСИЧКИ РЕШЕНИЯ САМО БЪЛГАРСКО ЛЯТО (БНО) №14 ЩЕ ПИТА ГРАЖДАНИТЕ ЗА ВАЖНИТЕ НЕЩА КОИТО ГИ ЗАСЯГАТ
Веселин

2021.03.07 | 16:19

23
Цецо ти откъде се пръкна и си събрал едни за нищо не стават ще вид ЧАО ЧАО от народа!
BoLeto

2021.03.03 | 21:22

22
Нови лица, нови хора, нови алтернативи и идеи. Успех!
ALP

2021.03.03 | 17:37

21
Не "можете", а ще го направите, успех на единствената алтернатива на статуквото и най-добрата програма.
Juli

2021.03.03 | 12:34

20
Могат и ще го постигнат! Защото хората им вярват!
ВИК

2021.03.03 | 11:15

19
Ние вярваме,че успехите на вашата партия се дължи именно на вашия екип и откритата и честна работа.
Stan

2021.03.03 | 10:37

18
Колкото повече представители на проевропейската Републиканци във властта, толкова по-добре за Отечеството!
Стоянчу

2021.03.01 | 22:53

17
Много ми харесва, че сте подбрали млади хора! И давате път на тях. Успех на всички. :)
Стоянчу

2021.03.01 | 22:53

16
Много ми харесва, че сте подбрали млади хора! И давате път на тях. Успех на всички. :)
Някой

2021.03.01 | 20:44

15
Не видех асансьорни техници

Добави коментар

Водещи новини