Гърневски: Ще има продължение на това успешно управление

  • 27 февруари 2021 20:19

  • 1225
  • 38
Гърневски: Ще има продължение на това успешно управление
© Булфото (архив)

„Ще имаме продължение на това успешно за България управление. Премиер си имаме, пътят е ясен. Продължаваме напред”. Това заяви пред Диана Найденова в "Карай направо" депутатът от ГЕРБ Спас Гърневски.

И обясни, че Народното събрание винаги се е ползвало с по-ниска оценка от останалите институции. „Битката в това НС беше много голяма. Тя стартира от първия ден и продължава до днес”, поясни Гърневски.

По думите му управляващото мнозинство 4 години работи "за" обществото. „И понеже мнозинството изпълнява онова, което е обещало преди да попадне във фокуса на този парламент, започна големият опит на опозицията да прекрати това Народно събрание”, каза още Гърневски.

„Няма значение как ни нарича един случайно попаднал човек в политиката. Един човек, който въобще не разбра какви са му конституционните задължения. Човек, който не разбира какво трябва да върши на този пост и какво не. Първата му основна функция е да бъде обединител на нацията. Този човек не разбра къде е попаднал, превърна президентството в семейна хасиенда. По време на пандемия, по време когато правителството и институциите се борят за здравето на всеки един българин, да излезеш и да вдигнеш болшевишки юмрук, да призовеш за преврат, не е ли национално предателство, не е ли срам и позор?”, коментира депутатът от ГЕРБ относно думите и действията на Радев.

Според Гърневски обещанията, които е дало правителството, са изпълнени. 

„БСП от първия ден стартира атака срещу управляващите с фалшиви новини, с оплюване на народни представители, каруцарско плюене 4 години срещу премиера, с интриги и лъжи”, категоричен е политикът.

Според него положителното в ГЕРБ е това, че когато някой допусне грешка, бива отстранен от длъжност. По думите му на предстоящите избори ще настъпи краят на една 101-годишната мафия.  Гърневски е категоричен, че БСП ще загубят вота.  „Те се самоунищожават”, поясни депутатът.

На въпрос с кои партии може да се съюзи ГЕРБ, Гърневски заяви следното:

„Когато ГЕРБ спечели, ще има достатъчно кандидати, които ще искат да управляват с нея. Има формации, които имат добри шансове да влязат в Народното събрание. Тогава може да коментираме”.

Novini.bg
1225 38

Свързани новини

Коментари 38

Добави коментар
Kellya23

2021.04.10 | 03:57

38
­­В­и­ж­­­т­е­­­ ­м­­о­­я­­­т­­­а­­ ­­­т­и­­­й­­н­­ ­п­­­у­т­­к­­­а­ ­­­-­ ­­­W­W­W­.­­B­G­1­7­.­­­C­­­L­­U­B­­
Васил

2021.02.28 | 09:55

37
Герб ,ще ми кажат да ходя на ресторант,боклуци..Искате много заразени и отлагане на изборите,хората не са глупави колкото вас а вие разпиваите те пачките са при вас.
Петко

2021.02.28 | 09:45

36
Абе Гърневски ,Какво ще правиш големите БУЗЯКИ като ти пораснат още,Алчност голяма.
Анонимен

2021.02.28 | 09:35

35
Всички сте комунисти. Един дол дренки. Борисов не е наивен и ви разбира, но няма как трябва да се нагажда и съобразява с всички от ляво, дясно и центъра. Пример. Амет дава земите в общините на заможните, а отхвърля безимотните турци, нищо, че хората са пострадали дъщеря и баща при смяна на имената, а са с висше инженерно и акушерка съпруга. Как да ви вярваме, ние антикумунисти, изселвани именно от вас. И изпращани в демиормана. Справедливост никога е нямало, кой е по нахален, пробивен, подмазвач оечели в живота от векове. А кой не може стои и чака 30 години едни и същи да се облажат от държавната баница. Вие го знаете отлично. Но не ви опрекваме. Където са парите у хората там и вие. Купувате си с техни пари от краденето от народа, знаете, виж Божков. Защо до сега чакахте. Той крал до насита. Но цяла българия, всички служби са окупирани от вас, мили комунисти до днес и ми говорите именно вие за Права и Свободи. Добре че открадохте от народа кое успяхте и днес с парите на народа се контите. С чужда пара леко се живее. Ако не е бил този и оньи да ви подаде ръка днес много от вас щ яхте да сте без зъби и контета. Фобре че народа отруден го измамихте и ви облече. Да сте живи и здрави но Бог, Аллах вижда и всичко със закъснение ще ви се върне, запомнете. Не всичко е адено само вие да се контите, а да удряте антикомунисти изстрадали по живково и преди 1944, посехнахте на децата им. Грешни сте всички до един от 1944 и преди 1944 до днес послушници
Долу мутрата премиер

2021.02.28 | 09:16

34
На 5 април мутрата и гербераската пасмина ша осъмнат в панделата!

2021.02.28 | 09:13

33
Я си е би пичката майчина бе торба с лайна !
НикогаВечеСДС,БСПиГРОБ-Чума

2021.02.28 | 09:10

32
Господин Гръню е класически пример, за това,как мотира СДС-Чумата.

2021.02.28 | 09:03

31
ГЕРБ НЯМА ПРОГРАМА ЗА УПРАВЛЕНИЕ ЗА СЛЕДВАЩ МАНДАТ. НИЩО НЕ ПРЕДЛАГА, ОСВЕН ДА СА НА ВЛАСТ И РАБОТА, РАБОТА, РАБОТА ЗА ДРУГИТЕ.

2021.02.28 | 08:54

30
ЦЯЛОТО БКП СТОИ ЗАД БОЙКО!

2021.02.28 | 08:54

29
Бойко е дрът комунист. Румен Радев е натовец

Добави коментар

Водещи новини