Искрен Веселинов от ВМРО: С ГЕРБ имаме ценностни различия

  • 24 февруари 2021 18:33

  • 813
  • 5
Искрен Веселинов от ВМРО: С ГЕРБ имаме ценностни различия
© Кадър: БНТ

В процес на редене на листите сме. Номиниран съм за водач на листата в Русе. Това заяви Искрен Веселинов от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа в предаването „Още от деня“ по БНТ.

ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа никога не си е служил с непозволени средства. Ако има нередности, ние ще сигнализираме компетентните органи. Ще има феърплей от наша страна, подчерта той.

Мира Радева: Политиците да играят зад гърба на избирателите

По думите му се наблюдава се неистова омраза между всички политически формации. Нямало битка на идеи, а компроматна война. Това, според него, води до разруха на институциите, даде пример той.

„Културата, икономиката, националната сигурност са наши приоритети, затова ще търсим такива експерти за листите ни. Има място за национални идеи в парламента. Ние ще сме коректив на управляващите“, заканват се от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа.

„Досега много пъти сме играли ролята на опозиция, заяви Веселинов. Няма нищо по-логично от явяването ни без ГЕРБ, защото имаме ценностни различия“, разясни той и даде пример с Истанбулската конвенция.

„Смятаме да се раздадем в тази кампания. Ще посочим свършеното и това, което предстои. Изпълнихме голяма част от предизборните си ангажименти. Имаше политики, които нямаше да са факт, ако не бяхме в управлението“, увери Искрен Веселинов.

Българският политически елит трябва да се научи да говори и да генерира консенсус по важните за обществото теми, като демографската криза. Ние от ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа сме за диалога, каза още политикът.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
813 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Lauraa20

2021.04.10 | 03:57

5
­­В­­и­ж­т­­­е­­ ­м­о­­­я­т­­а­ ­­­т­и­й­­­н­­ ­­­п­­у­т­­к­а­­­ ­­-­­­ ­W­W­W­.­­B­­­G­­1­­7­.­­­C­­L­­­U­­B­­­
ANTIFA

2021.02.25 | 18:58

4
НАРОДНИЯТ СЪД ДЕЙСТВА ПО ЗАПОВЕД НА СТАЛИН ДА ВЪВ РУСИЯ Е ИМАЛО КОМУНИЗЪМ НО ЕДИНСТВЕНОТО КОМУНИСТИЧЕСКО НЕЩО НА БКП БЕШЕ ИМЕТО И ЗА ДА УГОДЯТ НА РУСИЯ ОТ КОЯТО БЯХМЕ ЗАВИСИМИ СЕ НАРИЧАХА КОМУНИСТИ ВЪВ БЕЛЕНЕ ИЗПРАЩАХА ОТ ОБИКНОВЕНИ ПРЕСТЪПНИЦИ ДО ПОЛИТИЧЕСКИ НЕУДОБНИ ВЪВ БЪЛГАРИЯ Е ИМАЛО СОЦИАЛИЗЪМ А БСП СА НАСЛЕДНИЦИТЕ НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА СОЦИАЛИСТИТЕ
????

2021.02.24 | 20:12

3
Чак сега ли РАЗБРАХТЕ бе, "другарюююю"?! А, защо ли?
Просто човек

2021.02.24 | 20:06

2
Досега тези различия не ви пречеха да крадете заедно...

2021.02.24 | 19:10

1
Преди изборите имате големи и сложни различия, но след изборите мангизите ви събират и заличават много бързо различията!

Добави коментар

Водещи новини