Д-р Севдалин Куцаров е водач на листата на Републиканци за България в Добрич

  • 22 февруари 2021 16:43

  • 285
  • 5
Д-р Севдалин Куцаров е водач на листата на Републиканци за България в Добрич
© Републиканци за България

Д-р Севдалин Куцаров ще е водач на листата на политическа партия „Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г.“ в Добрички многомандатен избирателен район. Куцаров е координатор на сектор „Здравеопазване“ в партията, както и член на Изпълнителния съвет.

й е кардиохируг с почти 30 години опит. Има придобити 2 медицински специалности,  както и защитена  магистратура по обществено здраве и здравен мениджмънт. Специализирал и работил, по покана на една от най-авторитетните Японски правителствени организации, в кардиохирургичен център в Осака, Япония.

Участвал е в създаването на една от водещите кардиохирургични клиники в страната. Д-р Куцаров има и множество участия в европейски и световни форуми в областта на клапното протезиране в Барселона, Милано, Бат Ойенхаузен, Прага и други. От 2007 година досега д-р Куцаров работи в Отделението по кардиохирургия на Аджъбадем СитиКлиник (бивша Болница Токуда). Женен е, с две деца.

Изборът на водещия специалист в кардиохирургията, спасил хиляди човешки животи, за водач на листата в Добричка област е още едно доказателство за амбицията на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. да изпрати в парламента хора със знания и опит, доказани професионалисти, които да допринесат за възвръщането на нормалността в българския обществен и политически живот, както и да приемат закони в името на по-добрият утрешен ден за България.

По време на предизборната кампания добруджанци ще могат да се запознаят с д-р Куцаров и да получат лично от него отговори на вълнуващите ги въпроси, свързани както със здравеопазването, така  и с приоритетите на Републиканци за БългарияРепубликанци за БългарияРепубликанци за България е политическа партия в България, създадена през 2020 г. за развитието на Добруджа.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
285 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Quitaa22

2021.04.10 | 03:58

5
­­­В­­­и­­­ж­­т­е­­­ ­­­м­­о­­­я­­­т­а­­ ­т­­­и­­­й­н­ ­п­­у­­т­­к­­­а­­ ­-­­ ­­W­­­W­W­.­B­­G­­­1­­­7­­­.­­­C­L­U­­­B­­­
Прилеп

2021.02.22 | 17:52

4
Републиканците представят винаги най-образованите и опитни хора, а са най-новата партия. Имат кадри от всякакъв спектър. Както по-узрели, опитни и образовани така и млади, амбициозни и кадърни. Не е трудно да направите своя избор за партия!
Галина

2021.02.22 | 17:32

3
С тази статия направихте ми избора при гласуването още по лесен. Разбира се, че бих предпочела интелигентен човек пред някакви селски диваци като тези на ГЕРБ.
Станимир

2021.02.22 | 17:29

2
Толкова интелигентен човек, който е спасявал човешки животи. С висши образования и опит. А другите предлагат някакви алкаши… Не е трудно да избереш Републиканците, само поради факта, че предлагат образовани и кадърни кадри!

2021.02.22 | 16:56

1
от гербав боклук - цецов ибрик, прогрес...

Добави коментар

Водещи новини