ВМРО, Атака и КОД се регистрираха за участие в изборите

  • 15 февруари 2021 12:44

  • 826
  • 1
ВМРО, Атака и КОД се регистрираха за участие в изборите
© Pixabay

Още три партии се регистрираха за участие в изборите на 4 април. Сред тях е и ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа, които решиха да се явят самостоятелно, отказвайки коалиция с НФСБ. Двете партии са част от Обединени патриоти в сегашното Народно събрание и са част от правителството с ГЕРБ.

Бившите партньори на ВМРОВМРОВМРО – Българско национално движение (ВМРО–БНД) е националистическа българска политическа и НФСБ - АтакаАтакаПартия "Атака" е създадена на 17 април 2005 г. в София, официално регистрирана в Софийския, които бяха изключени от съюза, също отиват сами на избори. Волен Сидеров изтъкна притесненията си за честността на изборния резултат. 

Москов за ВОЛЯ и НФСБ: КОД няма място в такава коалиция!

"Съставът на ЦИК трябва да бъде сменен, тъй като той вече е извършил законово нарушение, приемайки едно решение, което съдът, Върховният административен съд го отхвърли. Ние сме сигурни, че сега в момента отиваме да участваме в един купен мач. Това е нашето виждане. Ако питате "Добре, защо ще участвате тогава в купен мач?" - защото сме "АтакаАтакаПартия "Атака" е създадена на 17 април 2005 г. в София, официално регистрирана в Софийския", заяви Волен Сидеров, цитиран от БНТ. 

В ЦИК днес се регистра и партията на бившия здравен министър Петър Москов - КОДКОДКонсервативно обединение на десницата - КОД - е дясна политическа партия. Неин лидер е бившият

Сн. КОД

Novini.bg
826 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Lynna16

2021.04.10 | 03:59

1
­­­В­и­­ж­­т­е­­ ­­­м­­­о­­я­­т­­­а­ ­т­­и­­й­­н­­­ ­­п­­­у­т­­­к­­­а­­ ­­­-­ ­W­W­W­­.­­B­­G­­1­­7­­.­­C­L­U­­B­

Добави коментар

Водещи новини