Една от най-големите родителски организации подкрепи ВМРО за изборите

  • 11 февруари 2021 12:05

  • 432
  • 2
Една от най-големите родителски организации подкрепи ВМРО за изборите
© ВМРО, пресцентър

Една от най-големите родителски организации - "РОД Интернешънъл", дава подкрепата си за ВМРО на предстоящите избори, съобщиха от пресцентъра на партията.

ВМРО и РОД са подписали споразумение за подкрепа за предстоящите избори, като представители на родителската организация ще бъдат включени като гражданска квота в листите на ВМРО.

Снимка: ВМРО 

Двете организации са се обединили за укрепване на брака, семейство, отстояване на традиционните български семейни и християнски ценности, отглеждането на физически и психически здрави деца, морални и нравствени личности, възпитани в български национален дух, както и за сътрудничество и публична подкрепа в областта на просемейните политики.

Юлиян Ангелов: ВМРО запазва стабилност сред нагласите в обществото

От ВМРО посочват, че ще включат в предизборната си програма за парламентарните избори през 2021 г. и няколко ключови тези, свързани със законодателството в областта на семейното право, а именно:

ревизия на законодателството, свързано със закрила на децата при съобразяване с принципите на Конвенцията за правата на детето; съвместна работа по предложението за нов"Социален кодекс"; отмяна на Закона за социалните услуги; премахване на практиката за извеждане на деца от биологичното семейството; взаимодействие и сътрудничество за разработване на нова демографска политика в България и стимулиране на отговорното, многодетно родителство.

Последвайте канала на

Радина Лазарова
432 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
Samanthaa16

2021.04.10 | 03:59

2
­В­­и­ж­­­т­е­­­ ­­м­о­­­я­­­т­а­ ­­­т­и­й­н­ ­­­п­­у­­­т­к­­­а­­­ ­­-­­­ ­W­W­W­­.­­­B­­­G­­­1­­7­­.­C­L­­U­B­­
a

2021.02.11 | 13:18

1
Ти да видиш

Добави коментар

Водещи новини