Корнелия Нинова: ЦИК трябва да гарантира участието на всички в изборите

  • 29 януари 2021 17:29

  • 655
  • 3
Корнелия Нинова: ЦИК трябва да гарантира участието на всички в изборите
© Булфото (архив)

Централната избирателна комисия трябва да гарантира по всякакъв начин участието на всички в изборите. Това обяви пред журналисти в Кюстендил лидерът на БСП Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за. Тя отбеляза, че на никого не трябва да се възпрепятства участието му в изборите, ако отговаря на изискванията.

,,Принципно ние ще се явим на изборите в стария формат на "БСП за България", в който участваме пет партии. Имаме такова решение на нашите колективни органи. Коалиционната формула не я променяме, като състав на партиите'', каза Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за.

Показателно е, че все повече хора виждат възможност за промяна, вече са смели да го заявят. На старта на кампанията ще обобщим как приключва този процес. Ние го обявихме като национална кампания за прием на членове и се радвам, че толкова много хора реагираха. Те са две групи. Едните са млади нови, които за първи път идват при нас и стари членове на партията, които са напуснали поради някаква причина, но сега желаят да възстановят членството си. Хубаво е, че са много разнородни по специалности, допълни още тя.

БСП – София с първи номинации за депутати

Според председателя на БСП всички членове ще бъдат полезни за управлението на страната.

Корнелия НиноваКорнелия НиноваКорнелия Нинова е български политик от БСП, член на Парламентарната група на Коалиция за връчи нови членски карти на 21 социалисти. Очаква се следващата седмица ще бъдат определени водачите и мястото на коалиционните партньори и след това ще се редят и целите листи.

Тя посочи, че всяка седмица в партията има нов прием на членове и даде за пример Варна, където в последните няколко месеца са приети над 50 души, в Плевен има около 20, а в Кочериново са над 40 души.

Последвайте канала на

Novini.bg
655 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
АТАНАСОВ

2021.01.31 | 13:59

3
ОТ НИНОВА ПОЛИТИК НЕ СТАВА НО СИ УВЕЛИЧАВА ПАРИЧКИТЕ В СМЕТКАТА.ВРЕМЕ Е ДА СВАЛИ ЧЕРВЕНИТЕ,розови ОЧИЛА И ПРАВО В КЪЩИ ДА СИ ХАРЧИ ЧЕСТНО СПЕЧЕЛЕНИ ТЕ ПАРИ.ХА ХА.

2021.01.29 | 19:51

2
Змия очиларка

2021.01.29 | 18:35

1
ти що не вземеш да свършиш нещо и да поемеш отговорност, ама отговорност, вместо да даваш акъл само и да плюеш и критикуваш другите, г-жо Н инова

Добави коментар

Водещи новини