ГЕРБ-Сливен обяви старт на подбора на кандидат-депутати

27 януари 2021 11:28

ГЕРБ-Сливен обяви старт на подбора на кандидат-депутати
© ГЕРБ-Сливен
392 0

ГЕРБ-Сливен обяви старт на подготовката за предстоящите парламентарни избори, които ще се проведат на 4 април 2021 г. 

"Верни на разбиранията си за диалог и откритост, и спазвайки противоепидемичните мерки, ръководството на ПП ГЕРБ Сливен инициира допитване за личностите, които желаете да бъдат номинирани за кандидати за народни представители от област Сливен. До 8 февруари всеки един от Вас може да участва в допитването, чрез което ще бъдат излъчени кандидатите ни за народни представители в следващия парламент. Призоваваме Ви да бъдете активни, защото Вашият вот има значение!", съобщиха от Сбластния съвет на партията. 

И посочиха какви са стъпките:

- В офиса на ГЕРБ в Сливен: бул. "Цар Освободител" №17 или на e-mail се изпращат предложенията на официалната електронна поща - gerb.sliven@gmail.com .

- Трябва да се посочат номинации върху специална бланка, която ще се получава в офиса на ГЕРБ или на посочената електронна поща. В прикачен файл към това писмо, също ги има двете приложения. Приложение 1 се попълва от тези, които ще донесат своите номинации в офиса. Приложение 2 се попълва и изпраща по електронна поща.

"Имате право да направите една, две или три номинации на почтени, компетентни и инициативни личности, с доказан обществен авторитет и активна гражданска позиция и които се ползват с уважението и доверието ви. Те могат да са членове на ГЕРБ или представители на гражданската квота – представители на различни обществени и професионални групи, които могат и да не са членове на ГЕРБ", уточняват още от ГЕРБ-Сливен.

ГЕРБ подбира най-добрите депутати

Novini.bg
392 0

Коментари (0)

Добави коментар

Добави коментар