Марешки подбира депутати, отваря листите за всеки желаещ

  • 26 януари 2021 10:55

  • 957
  • 2
Марешки подбира депутати, отваря листите за всеки желаещ
© Булфото (архив)

Лидерът на ВОЛЯ  и зам.-председател на НС Веселин МарешкиВеселин МарешкиВеселин Найденов Марешки е български политик и предприемач. Веселин Марешки е роден на 26 март 1967 обяви в личната си страница във Фейсбук, че отваря кандидат-депутатските листи на партията за гражданска квота.

В момента ръководството на ВОЛЯ прави подбор сред членовете на партията. „Смятам, че ще направим силен и конкурентен отбор. Но понеже много ми пишат с въпроса дали в листите на ВОЛЯ ще има гражданска квота, отговарям веднага: Бих разгледал предложения за професионалисти, уважавани личности, независимо дали от голям или малък град. ВОЛЯ винаги е била отворена към хора, които имат качества и искат да се докажат и в служба на народа!”, казва Марешки.

ВАЖНО В момента тече подборът на членове на ВОЛЯ за кандидат-депутатските листи. Смятам, че ще направим силен и...

Публикувахте от Веселин Марешки в Понеделник, 25 януари 2021 г.

Той е поставил и краен срок за представяне на кандидатурите 15 февруари.  

„Ние не гледаме дали някой е партиен член или не. Важното е да споделя нашите цели и ценности, да е мотивиран, да е родолюбец, честен и почтен човек, доказал се в живота и спечелил уважението на своите съграждани. Имаме много такива хора при нас. Всеки такъв е добре дошъл, за да се преборим заедно за един по-добър и щастлив живот за всеки българин!”, казва още Марешки.

ГЕРБ подбира най-добрите депутати

По думите му, предложенията на ВОЛЯ за безплатни лекарства за пенсионери над 65г. и деца до 18г., които ходят на училище, както и изграждане на държавна верига бензиностанции, привличат стотици хиляди българи, защото са конкретни и бързо изпълними. Само за проекта за лекарствата за два месеца се подписаха в подкрепа над 200 000 души.

„Безплатните лекарства даже е закъсняла мярка, трябва час по-скоро да се въведе. А цените на горивата определят всички останали цени и естествено, ако са надути, бъркат дълбоко в джоба на всеки българин”, поясни Марешки и гарантира, че ВОЛЯ ще ги стартира веднага, ако получи нужната подкрепа на предстоящите избори. 

Последвайте канала на

Радина Лазарова
957 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
НЕПОДКРЕПЯМ НИТО ЕДНА ПАРТИЯ И НЕ СЪМ ПЛАТЕН

2021.01.26 | 13:39

2
СЪЗДАВАЩАТА РЕКЕТ РЕПРЕСИИ ХАОС КОРУПЦИЯ И ПРАНЕ НА ПАРИ ПАРТИЯ ГЕРБ И ПАРТИИТЕ НА ФАШИЗМА И РАЗЕДИНЕНИЕТО ВМРО, НФСБ и Атака ПОБЕДИХА ПРОТЕСТА ХОРАТА ВЕЧЕ НЕ ПРОТЕСТИРАТ ЖАЛКО ЗА ТЕЗИ КОИТО ОСТАНАХА БЕЗ РАБОТА И БЕЗ БИЗНЕС ЗАЩОТО ФИРМИТЕ ИМ ФАЛИРАХА А И НЕ УСПЯХА ДА СИ ИЗПЛАТЯТ КРЕДИТИТЕ И СЕГА БАНКИТЕ ЩЕ СЕ РАЗПРАВЯТ СЪС ТЯХ НО СЪС БЕЗДЕЙСТВИЕ И МЪЛЧАНИЕ НЯМА ДА ПОБЕДИМ НИТО ФАШИЗМА НА О.П НИТО МУТРАТА ОТ БИВШАТА СИК КОЯТО УСПЯ ДА ОТКРАДНЕ МИЛИАРДИ ЕВРО OT НАС И ОТ ОСТАНАЛИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ ГРАЖДАНИ И ТАКА СЪЗДАДЕ ТАЗИ КРИЗА
Ger

2021.01.26 | 11:48

1
Mazen grosen Pederas toj na besiloto kvostana Nali go osydiha na 4 godini ili e pomilvan ot tikvata a toj rastrel

Добави коментар

Водещи новини