ГЕРБ ще анализира резултатите от местния вот

В рамките на Националната работна среща на ГЕРБ ще бъде направен отчет на резултатите от местните избори.

Срещата ще се проведе днес от 12.00 часа в „Кино Люмиер“ на Националния дворец на културата.

Участие ще вземат председателят на ГЕРБ Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, членовете на Изпълнителната комисия на партията, новоизбраните общински и районни кметове, областните координатори на ГЕРБ в страната, както и районните координатори.

Още в нощта на първия тур, после и на балотажа, Борисов обяви, че предстои да се направи анализ на представянето на партията на кметския вот, както и, че предстоят промени.

Коментари

 1. 2019.11.07 | 08:51

  До 8:17.За каква диктатура авторитаризам тоталитаризъм бръщолевиш.Всички тези хора които ще бъдат там,са избраници от свободният Български народ.А не от предишният задалжителен за гласуване режим на Тодор Брежнав Живков.Това е свободна демократична правова държава.Върниси думите др Комонист.И се извини...

  1. 2019.11.07 | 09:24

   За какво да се извинява! Изборите са манипулирана както и предните набийте си го в главите. ДАЖЕ НЕ СЕ И КРИЯТ!

 2. 2019.11.07 | 08:50

  До 8:17.За каква диктатура авторитаризам тоталитаризъм бръщолевиш.Всички тези хора които ще бъдат там,са избраници от свободният Български народ.А не от предишният задалжителен за гласуване режим на Тодор Брежнав Живков.Това е свободна демократична правова държава.Върниси думите др Комонист.И се извини.

 3. 2019.11.07 | 08:41

  Аз съм като майка която е родила и несие виждала детето и никога негое докосвала.Аз съм същият.

 4. 2019.11.07 | 08:17

  Комунизма не помни таково насилие ,диктаторство авторитаризъм,тоталитаризъм.Разбойниците и и бандитите са в управлението на държавата и в парламента .Няма читави представители на народа.Опростачиха ,народа ,обедниха и разболяха народа ,за да им слугува като африкански роби

 5. 2019.11.07 | 07:58

  Поканетеме и аз искам да дойда в КИНО ЛЮМИЕР.И на мен мисе иска поне веднъж да съм там..Аз няма да дремя със сигорност и на мен щемие най интересно.Помолих общинският но нямам одговор.Аз щеси платя всичко.Не сте само вие ГЕРБЕРИ.Колкото и смешно дави звучи.

 6. 2019.11.07 | 07:50

  Гн Премиер там ще бъдете много ясно във /КИНО ЛЮМИЕР/ защото аз ве избутах 2008/2009 да дойдете на власт.Каква война беше,денонощно ве подкрепях но много бързо забравихте.Едно кафе не съм получил от вас.От вас съм полочавал само разочерования.Всички тези победи от там после сладки ли виса?Тогава нямахте много които ве подкрепяха,сега май са в повечко.Предложил си ме,да не съм крава,назначиме.За 500 лв заплата се правите на интересни.Помните само лошите приказки а от хубавите неща висе повръща.И сте готови даже човек даго зат.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет