Румен Христов, СДС: Ние с ясно съзнание подкрепихме г-жа Фандъкова

"Пазарлъци предварително не е имало. Ние с ясно съзнание, осъзната необходимост от подкрепа се ориентирахме към г-жа Фандъкова", заяви в Сутрешния блок на БНТ Румен ХристовРумен Христов Румен Христов е български политик, кандидат за президент на СДС. Христов е роден на 27.12.1955 г. в, председател на СДС.

Разбира се, че ще търсим допирни точки в управлението на общината, ще се срещнем в близките дни, но не това е била целта на нашата подкрепа. Целта ни беше София да си остане дясна.

Христов заяви, че на местните избори са подкрепили кметът на София Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска с около 25 000 гласа. Освен това в страната СДС има 193 общински съветника, двама избрани кметове, които оглавяват областни градове - Видин и Монтана.

Председателят на СДС говори и за отношенията между десните партии у нас.

"Може би има не толкова идеологически различия между нас и ДСБ, колкото непостигане на съгласие. Още по време на кампанията за евроизбори не успяхме да го постигнем с тях. Те решиха, че са си самодостатъчни. Да, вкараха евродепутат, но ако бяхме заедно, резултатът щеше да бъде сигурно още по-добър. Но пък има едно друго обединение, макар и в рамкови споразумения, макар и в споразумение, което дава възможност да се постига договорка на места или да не се постига, защото ние на много места не постигнахме договорка с ПП "ГЕРБ" и това е нормално. Там пък виждаме друго обединение на база ЕНП", допълни Христов.

Коментари

 1. 2019.11.06 | 12:30

  Браво. ГЕРБ СДС непобедими. само така, бой по бсп и псевдо десните.

 2. 2019.11.06 | 09:58

  Какво съзнание има тая подлога.Много скоро ще бъде сдъвкан и изплют.Дсб разбраха какво ги чака и навреме се осъзнаха.Да са им честити кметовете в София и да не забравят че трябва да работят за хората.

  1. 2019.11.06 | 12:29

   ВАС СДЪВКАХМЕ, ЧЕРВЕН ЦЪРВУЛ

 3. 2019.11.06 | 09:55

  всички боклуци сте така.С ясни съзнания да има да папкате.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Как трябва да реагира държавата при ръста на новите случаи на коронавирус у нас?

Избрано от Интернет