Лейди Гаганица: Кметовете да се вслушат в призива на Борисов за дерибеите

  • 05 ноември 2019 10:43

  • 802
  • 3
Лейди Гаганица: Кметовете да се вслушат в призива на Борисов за дерибеите
© Нова телевизия

Екип на Нова телевизия гостува на един от най-ярките кандидати за кмет в миналата предизборна кампания. Антоанета Лазарова от Гаганица, която стана известна като Лейди Гаганица, се прочу с интересната си прическа. Тя обаче не се включва в местния вот тази година, защото още се чувствала обидена от ироничните подхвърляния, които е чувала за себе си.

Сега Лазарова призова новоизбраните кметове да вършат работата си съвестно и да се вслушат в призива на премиера Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г за справяне с "дерибеите" в местната власт.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
802 3

Свързани новини

Коментари 3

Добави коментар
чудя се

2019.11.05 | 15:26

3

Чудя се, докъде ще стигне България с толкова много прости и злобни хора. Винаги има някой простак да се изкаже злобно, нелицеприятно, обидно. И сега се обръщам към въпросните коментатори: хората с ниско самочувствие обиждат другите, критикуват всичко и всички - просто това е единственото нещо, с което могат да бъдат забелязани. Умните, можещите, културните хора приемат различното, уважават личността, а дори и да има нещо по-необичайно във визията на човека или в новината - нищо не заслужава помията, която се лее от това "нещо" - простака.

2019.11.05 | 11:14

2

Едва ли има държава по света, която да се вслушва в селска баба с идиотска прическа и глупав прякор, която дава акъл и да се процъфтяла

2019.11.05 | 11:12

1

БОЙКО ДА ПРОДЪЛЖАВА ДА СЛУША СЕЛСКИТЕ БАБИЧКИ ДА ВИДИМ ДОКЪДЕ ЩЕ СТИГНЕ

Добави коментар

Водещи новини