Кирил Котев напуска постовете си в ГЕРБ, няма да става и общински съветник

„Получих ценни уроци през последната година и мога да кажа, че съм взел своето решение - напускам постовете, които заемам в ПП ГЕРБ и ще депозирам своята оставка като общински съветник. Това е лично решение, без емоция“. Това написа в личния си профил в социалната мрежа кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сандански Кирил Котев, който загуби балотажа срещу опонента си Атанас Стоянов от ВМРО.

Котев бе кандидат за втори мандат, но не успя да се пребори за кметския стол. „След 4 години няма нищо по-важно от това, което оставяш след себе си и да можеш да си тръгнеш с високо вдигната глава“, обърна се той към избирателите.

В поста си той отправя специални благодарности към своя екип, помагал му във воденето на предизборната кампания, както и към всички, подкрепили го с гласа си. „Показахме, че в политиката може да си почтен, скромен и да не отвръщаш на агресията. Дори, когато тя се опитва да задуши всичко. Че не са нужни много думи, а работа. Вярвам, че това е единственият верен път и времето ще го покаже“, смята той.

Той уверява, че ще продължи да се „бори за Сандански“, макар и „с други средства“, както и че ще продължи да „гледа в очите всеки един от съгражданите си“.


 

Коментари

 1. 2019.11.04 | 15:52

  Този човек има ценности достойни за уважение!

  1. 2019.11.05 | 07:40

   Вски трябва да вземат пример от това момче !

   Естински човек !

   Поздравления !

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет