Калоян Паргов: Очакванията ни бяха за победа

Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на е най-добрият кандидат, който БСП можеше да излъчи. Това е максимумът, каза лидерът на БСП-София Калоян Паргов пред БНТ.

Той уточни, че това са показали и анализите, които БСП са направили лятото.

"Първо, очакванията бяха за победа. Второ, искам да кажа, че самата Манолова направи впечатляващ резултат. Нещо, което отдавна не се беше случвало в София. Това е резултат, постигнат с усилията на много хора, на партиите, които я подкрепиха, на БСП", коментира Паргов.

Калоян Паргов подчерта, че БСП е била една от основните партии, които са стояли зад нея, наред с други в ляво-център и дясно-център.

На въпроса дали могат ли да бъдат касирани тези резултати, Паргов отговори: "Първо трябва да изчакаме окончателното преброяване, за да видим каква е разликата. Разликата е около 5%. Виждаме, че дистанцията доста се скъси, станахме свидетели за пореден път на една манипулация, която не е хубаво, може би, да казвам пред други медии за други медии, но всичко това, което се тиражираше цял ден - и при първия, и при втория тур, очевидно, че е важно за избирателите и ги кара да взимат едно или друго решение".

Паргов благодари на "десетките и стотици симпатизанти и членове доброволци", на кандидати за населени места и за районни кметове, както и на Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на за "тази битка, която изнесе в София".

Коментари

 1. 2019.11.04 | 14:56

  Паргов, къде скри оня, големия, дето го вадеше? Я го покажи сега, за да видим колко се е спаружил?

 2. 2019.11.04 | 13:02

  Тарга, закривайте партията
  ПОБЕДА !! И ПАК ПОБЕДА !! ПОБЕДА НАД ГНУСНИТЕ И КРАДЛИВИ ЧЕРВЕНИ ГОВЕДА !!

 3. 2019.11.04 | 11:23

  сънищата са безплатни!!!!!!

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет