Манолова: Разликата между мен и Фандъкова е 3%, няма да се откажа

  • 03 ноември 2019 22:59

  • 14003
  • 20
© Novini.bg

Близо 170 000 души ме подкрепиха, така че благодаря на всички, които гласуваха по съвест. Останалите знаят колко струва съвестта им. Ще коментирам окончателните резултати, след като бъдат преброени, защото разбрах, че разликата между мен и Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска е под 3%, така че ще ги коментирам след като бъдат окончателно обявени. Това заяви на пресконференция Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на след загубата на балотажа от кандидата на ГЕРБ Йорданка Фандъкова, предаде репортер на Novini.bg

,,Мога да кажа, че дадох всичко от себе си в една жестока и нечестна кампания. В нито един момент не отговорих на лъжата с лъжа, на агресията с агресия, на провокацията с провокация. Подкрепата на хората за мен бе по-важна от манипулациите и черната кампания'', допълни тя.

,,От какво ме е страх? Не ме е страх от загубата, от принудата, от директните заплахи, от силовото постигане на резултат. Не съм страхлив човек. Страхът ми се изразява в думите на един от кандидатите за районни кметове, които ми заяви, че купували пред очите му гласове, полицаите също го виждат и нищо не могат да направят. От това ме е страх – че нищо не може да се направи. Видяхме как силово се склоняват хора да гласуват. Органите не реагираха на сигналите, които подавахме'', коментира Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на.

,,Властта няма срам от хората и страх от закона. Близо 170 000 граждани гласуваха протестно. За първи път от 14 години имаше балотаж и гражданите поискаха истински дебат за столицата. Изговориха се открито проблемите, видяхме страха в очите на властта и дъното, до което може да достигне '', добави още тя и обяви, че за нея между първи и втори тур са гласували още 50 000 души.

,,Подадохме си ръце, но това обединение без ценностите, зад които застанахме, е невъзможно. Тази нощ видяхме и друго – как може да бъде преодолян моделът на едноличната власт, видяхме пътя, по който този модел да бъде демонтиран. Гражданите имат смелост да извървим заедно този път докрай. Затова аз няма да се откажа, ще намеря начина и формата тази гражданска енергия да не бъде разпиляна, а да бъде фокусирана върху постигането на една реална цел – постигане на промяна на модела в София и в България. Това ще стане, когато чуя окончателните резултати'', отбеляза Манолова.

,,Всеки човек е важен и смятам, че заедно можем и ще продължим да работим за промяната. Ще коментирам подробно, когато станат ясни окончателните резултати'', повтори още веднъж в заключение бившият омбудсман.

Последвайте канала на

Novini.bg
14003 20

Свързани новини

Коментари 20

Добави коментар
награда нов пост

2019.11.04 | 12:52

20

Предполагам, че май като "резервата" на ГЕРП, са и обещали още по-апетитен пост за след изборите? Бащицата ще изиграе сценката с прошката и ще я "награди" точно както и първия път! Нали никой мислещ няма съмнение, че ненаправилата нищо за народа кака от БСП, със сигурност беше "резервния играч", който никога нищо нямаше да промени? Сега ще си проличи по новия пост на каката...

12

2019.11.04 | 11:10

19

Агент на Кремъл е тая Мая. Като Радев. Озверели са за власт и пари. А софиянци защо не излязоха да гласуват! Явно само мангали и селяндури се довлякоха тука. А тези които подкрепиха Костинбродска, мислейки че подкрепят ДБ са пълни галфони - не виждате ли, че ДБ са руски проект и на ДС. Като ДПС, като Атака и като кой ли не. Не си стоите по домовете, а излезте да гласувате, за да се измете червената върхушка.

пурко

2019.11.04 | 09:21

17

Манолова има основание да е толкова нагла и агресивна колкото по принцип са нагли и агресивни комунягите. Софиянци сами и дадоха това право на поведение като се скатаха от изборите. Фалшивите демократи са на път да навлекат на столицата болшевишка диктатура за срам и позор на страната.Видно е от извадката за гласувалите за Манолова по графа народност са само цигани и турци. Излиза че половин София е цигани и турци....Живеете в град с възможности и условия немислими за по-голямата част на страната и с лека ръка си плюете на лицето.

гери

2019.11.04 | 09:31

18

Пурко,българина още не се е отърсил от старите си комунистически навици/да лъже че работи щом според него го лъжат че му плащат/....забравя само едно,тези които навремето го лъжеха че му плащат и му позволяваха да се чувства равен с другите/в бедността и мизерията/ никога няма да му позволят да повярва че може да се живее не по техните модели...Та те самите фалираха и затриха онова общество за да са начело в другото което беше неизбежно....

2019.11.04 | 09:09

16

Ех, Мая, Мая, мечтай си, мечтите са безплатни. Но да знаеш от мене, София не е лъжица за твоята гнусна уста, Кюстендил също е хубав град и би то подхождал по-добре, въпреки, че кокалчето е от пъдпадък

Ами сега?

2019.11.04 | 09:05

15

Ко стана ма Майче, сега на къде? От тук на сетне - ГЕРБ ти е затворена врата - Нинова също потрива доволно ръце и ще те натири отвъд Кюстендил, за да не и мътиш властта! А ти сега на къде с тая празна торбичка? И в Дупница вече няма какво да надуваш, че още ги издирват братята!

2019.11.04 | 08:15

14

Майче каквото и да драпаш си червена,нямаш шянс избрали какво ще работиш след загобата си след изборите.Щесе молиш на гн Министър Председателят за работа но тоя път щего водиш за шлиферо.Преди ти помогна Бойко за хубавата ти работа а сега лаяше по ГЕРБ и по Бойко като идийот.Сега щему хванеш таратанците на Бойко...

до последно -

2019.11.04 | 06:54

13

злобно човече! Първо трябва да се научи да губи с чест /каквато няма/ и достоинство /каквото явно също няма/ !!!

РФ

2019.11.04 | 00:10

9

Герберските подлоги са щастливи, децата им ще продължават да дишат отровния софийски въздух. Ръка за ръка с мангалите спечелиха корумпираните избори.Бог да накаже безумните лумпени и глупаци..!

София

2019.11.04 | 05:51

12

Абе и оная кюстендилска к... ва щеше да духа да не е мръсен въздуха ли

хаха

2019.11.04 | 03:23

11

Луд умора нема.

2019.11.04 | 00:55

10

Интересно как ги сметна тези 3 процента, разликата е между 9 и 13 процента!! Поне да се научи да смята, че стане много нагла вече!!

Добави коментар

Водещи новини