Лилия Донкова: Йорданка Фандъкова познава проблемите на София

Резултатът от този балотаж бе очакван. Все пак Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска познава проблемите на София и иска да продължи да работи за тяхното разрешаване. Тя винаги е показвала сърдечност и отношение към хората. Това сподели в студиото на Izbori.bg Лилия Донкова, избрана за кмет на район ''Кремиковци'' на първи тур, която бе независим кандидат, подкрепен от ГЕРБ-СДС и ВМРО.

,,Да, за ''Графа'' може би имат основание хората да са недоволни, но едва ли точно Фандъкова е виновна за това'', посочи Донкова и добави, че Манолова не е успяла да се разграничи напълно от БСП, а най-голямата ѝ грешка е била агресивното ѝ поведение.

,,От Демократична България съм почти убедена, че са гласували за Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска. Иначе вотът на тези избори не беше толкова партиен, колкото се обръщаше внимание на човека, на личността'', каза още тя и увери, че след изборите няма да настъпят проблеми в управляващата коалиция.

,,Местните избори са много по-различни от националните. Местният вот решава житейските, елементарни нужди на хората. При националния вот се говори за национална политика. На местния вот личните отношения са изключително важни'', отбеляза районният кмет.

По отношение на загубените избори на ГЕРБ в Плевен, Русе и Благоевград Лилия Донкова заяви, че няма как ГЕРБ да спечели всички областни градове.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Намирате ли за необходимо закупуването на още осем изтребителя F-16 от САЩ?

Избрано от Интернет