Тодор Попов спечели четвърти мандат в Пазарджик

  • 03 ноември 2019 20:46

  • 657
  • 1
©

След проведения балотаж на кметския пост в Пазарджик остава Тодор Попов. Това показват предварителните данни на „Маркет линкс” пред БТВ. Попов, издигнат от Местната коалиция "Новото време" е с 56,31% пред опонента си.

Неговият конкурент, издигнат от местна коалиция БСП Благо Солов, спечели подкрепата на 36% от избирателите.

Избирателна активност в града бе 31.11%.

"Аз съм може би единственият кмет на голям областен град, който е побеждавал 4 пъти от големите политически играчи в страната. Това колкото е логично, толкова е и труд на нашата задълбочена работа през тези 12 години", коментира победителят. "Очаквах да победим и го направихме, няма значение какви са процентите, имаме 20% разлика, което ще се запази според мен", добави Попов.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
657 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар

2019.11.03 | 21:38

1

И какво ти си направил за Пазарджик бе идиот ? Бели етнически българи в Пазарджик почти няма...за последните 10 години изчезнаха...Града е изцяло населен с индийци.''Икономическа'' зона юг е в пълен погром..мръсотия,липса на инфраструктура,,ниски мизерни доходи,анархия в транспорта,липса на инвестиции ,грозен облик на градоустройството---са само част от проблемите на Пазарджик..Един от най чаровните и същевременно на грозните занамарени градове в България...Освен индийците едва ли някой друг е гласувал за този

Добави коментар

Водещи новини