Здравко Димитров разговаря с граждани на Пловдив при централната предизборна шатра на „Главната“

  • 01 ноември 2019 16:00

  • 218
  • 1
Здравко Димитров разговаря с граждани на Пловдив при централната предизборна шатра на „Главната“
©

„Това е нашият отбор!“ С тези думи пловдивчанин се обърна към кандидата на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на и към кандидата за кмет на район „Централен“ Георги Стаменов, които се срещнаха с граждани на предизборния пункт на партията на главната улица в града.

„Имате подкрепата ми. Ще гласувам за Вас на вота! Пожелавам Ви успех и победа!“, категоричен бе минувачът.

Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на и Георги Стаменов се разходиха по „Главната“ и се срещнаха с граждани пред шатрата. Те бяха придружени от евродепутата Емил Радев от ЕНП/ГЕРБ и народните представители Димитър Лазаров и Красимир Ципов.

Преди това кандидатите за кметове на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на, на район „Централен“ Георги Стаменов и на „Южен“ Костадин Язов заведоха евродепутата Емил Радев в Малката базилика. Той остана възхитен от уникалните антични мозайки от края на 5 век.

„Те са сред най-доброто, правено от майсторите от Филипополската школа“, обясни уредничката Флора Агопян. По думите й мозайките от Малката, както и тези от Епископската базилика са в индикативния списък на ЮНЕСКО.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
218 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
Боби

2019.11.01 | 20:15

1

ГЕРБ ПОБЕДА

Добави коментар

Водещи новини