Човек на Манолова е искал 3 млн. лв. на Борисов за избори. Премиерът разкри и страшна схема за балотажа

Партийната битка приключи в неделя. Резултатът е категоричен - ГЕРБ и БСП в надпреварата за София. Това заяви премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г в сутрешния блок на БТВ.

"ГЕРБ ще бие, ако днес бяха парламентарните избори, показва проучване. Дори в Русе където кандидатът на БСП води, ГЕРБ е първа политическа сила. За да разрушим статуквото в Ямбол, ние премахнахме всички. Спечелихме столицата с близо 10%. Имахме 1727 общински съветника през 2015 г., сега сме с 1807 в страната. Премахнах ключови хора в ГЕРБ, които не помагаха и бяха срещу партията. Нямахме време да наложим кандидатите, като този в Русе. Имахме друг кандидат, на когото не стигаха 6 дни уседналост, за това избрахме сегашния кандидат. В Плевен пак сме първа политическа сила нищо, че кандидатът ни е втори. Понеже съм партиен лидер ще говоря за силата ни. Ние имаме два пъти повече кметове и общински съветници от БСП. Ако беше обратното, представете си какво щяха да говорят. Когато гледам предавания си мисля, че гледам стари кадри", каза още премиерът.

"Какво им вади очите този джип на 10 години. И президентът се вози на същия джип. Тази седмица да сте ме видели някъде. През кампанията бях на 2-3 места, едно от тях е на АМ “Хемус”. Това не е ли важна тема, хората трябва да знаят как се строи. В Сливен направихме спортни зали, а бях и на изложение за селкостопански продукти", разкри Борисов.

"Битката за София приключи между партиите, а в неделя мисля че разумът ще надделее. Няма журналист, който успя да изкопчи от Манолова, че тя е подкрепена от БСП. Те не могат да покажат нещо направено, но ги бива в аферите. Те веднъж се завлякоха с аферата "Костинброд". Но нека не обиждаме така костинбродци", допълни министър-председателят.

"Сега измислиха, че има купуване на гласове. Всички знаят, че 1000 ромски гласа не могат да променят нищо за столицата. В неделя ще снимат как няколко роми под строй гласуват "уж" за Фандъкова. Всичко това ще се качи по социалните мрежи. Човек от екипа на Манолова ми разкри, че тя снощи е била в ромска махала, за да убеди хора да кажат, че Фандъкова им е платила за глас. Мога да се закълна в тази информация.  Манолова няма екип, тя има доста нечистоплътни хора – чисто физически, част от тях не се къпят. Един човек с име, което започва с “Б” ми поиска преди 15 години 3 милиона лева, за да ми спечели избори. Аз му казах, че ги нямам тези пари, а той ми заяви да поискам от Цветелина (б.а Цветелина Бориславова). Нито имах партия, пари или застъпници тогава. Точно излизах от МВР. Но ги бих и то с много. Този човек е при всеки нов политик и нов шанс. Братя Галеви са помогнали много на Манолова по ромските места. От чужбина имат влияние върху ромските босове. Няма да се учудя, ако и на първи тур са правени такива магарии. Това е сценарий", разкри Борисов.

"С какво Манолова може да бие Фандъкова. Какво ще покаже, че е направено от БСП. Нинова каза, че е на балотаж в София", попита Борисов.

"ГЕРБ, ВМРО и “Атака” имат 33 общински съветници. А какво е казала жената, която подкрепи Орешарски, не ме интересува", каза още той.

"В изборния ден не трябваше да има агитация. Президентът обаче внуши, че аз имам огромна квота във Висшия съдебен съвет – имам 3 от 24 души. Партията на Радев също има толкова гласували за Гешев. Не подкрепям протестите срещу Гешев, тъй като не обичам протестите. Ако мога, решавам всичко с диалог, за да не се затруднява движението в столицата", коментира Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г.

"Имаме 3 милиарда повече в бюджета. Поредна лъжа няма, а аз нямам неизпълнено обещание. Когато има градивна критика към мен, аз я приемам. Често си “чатим” с Илиян Василев, който има градивна критика спрямо работата ми. Когато съм прав ми пише “браво”, когато не съм, аз му отговарям", разкри премиерът.

"Ремонтът на “Графа” е прекрасен. Вечер изглежда фантастично, а не като преди години. Добре, че направихме нещо, за да имате с какво да го сравнявате. Този, който е направил грешка сега ще бъде съден. Не всички строителни компании са толкова добри. София стана прекрасна, преди 10 години беше сив и гаден град”, обърна се Борисов към Антон Хекимян.

"Когато хвана дипломат на висок пост, да опитва да вербува мои началници, мигновено го пъдя. Не след месец, не след два - веднага", каза премиерът по повод руския шпионски скандал.

"Благодаря на избирателите и на екипите. Надявам се в неделя да няма експерименти със столицата. Моля колегите от център-дясно да не ни затварят врата. Нека да си инвестират в бъдещето", коментира министър-председателят.

Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г поздрави и всички българи за днешния светъл празник.

Коментари

 1. 2019.11.01 | 20:50

  Да сте чували Костов да води такъв разговор?Да сте чували Царя да води такъв разговор?Да сте чували Сатанишев да говори за тези неща?Нищо подобно!Накрадоха се с милиарди,преядоха до повръщане и сега само рефрени за асфалта дето не се ядял?!Рефрени за милиардите,дето Бойко ги взел,за да ги открадне?!Гадни долни манипулатори!!Да е жив и здрав Бойко,Господ здраве да му дава и живот и здраве за всички нормални хора в България!А на червената банда и желая под строй да се отправя към Адът,където им е мястото!!

  1. 2020.08.05 | 23:17
   Завист, завист, завист, че ти не си хапнал!
 2. 2019.11.01 | 22:36

  Колко е жалък, прост и нещастно тъп..! Колко е нагъл и неграмотен! Колко е долен и страхлив! Мили българи, не заслужавате подобно тъпо същество да обрича бъдещето на децата ви и да превръща нашата прекрастна страна в бордел. Гласувайте по съвест и разум, и изхвърлете този боклук и неговите копои на бунището..! Там им е мястото.

  1. 2020.08.05 | 23:15
   прост, прост, а ти мнооого сложен, ма те управлява 10 г. А?!
  2. 2020.08.05 | 23:14
   3 млн. лв - нали знаете кой е Б. Бабикян от отровното трио. И сега срещу него, а си обяснете защо?!
 3. 2019.11.01 | 20:52

  Колкото за Бойко,какво повече да кажем освен че имаме златен човек на този важен пост,какъвто не е имало отпреди 100 години,от Стамболов насам!

  Мъж от всякъде и политик какъвто не сме имали от времето на Цар Борис 3!!Бог да го благослови със здраве и късмет по нелекият му път на Премиер на България.!!!

 4. 2019.11.01 | 20:50

  Поздравления. Ген. Борисов продължавайте в същия дух. Завистниците и саботйорите ще млъкнат. А тези , които милеят за България ще Ви подкрепят.
  Със сигурно това е човека, който ще изведе България по трудния но правилен път.Виждам вече в Борисов едно спокойствие. Кабинет 1 беше, малко силов, кабинет 2, беше по умерен и разумен, сега наблюдавам, вече един съвсем улегнал, помъдрял и много далновиден Борисов

 5. 2019.11.01 | 20:49

  Най-добрият, най-почтеният, най-честният пред народа Премиер на България!
  Много направи, прави и ще прави! БСП-рите, моля, завиждайте тихо! Няма нужда да ревете, като потърпевши! Окрадохте държавата и опоскана я оставихте на ГЕРБ, сега няма какво да виете на умряло! С вас, само погром, и на финала белите автобуси и изнизване през задните входове на парламента. Ай, нЕма нужда!

 6. 2019.11.01 | 20:48

  Бойко ще ги смачкаш всичките мишоци и ще останеш в историята с добро, а те ще са пример в училище на децата, какво никога не трябва да допускат да се случва с държавата им.......Браво ! България е в добри ръце ! Първия Бг политик който ги разбира и знае как да ги играе. Всичко е за добро и положително. Вече думата на България се чува и ще се чува все повече. Доверието на България расте, благодарение на Бойко Борисов и правителството.Поздрави за силната позиция
 7. 2019.11.01 | 20:46

  Българино, знай, че това е човека. След Стамболов и Ляпчев, няма друг. Не могат да го преживеят това от бсп. Разберете го. Промяната да знаете , за която говорят е пак бсп. Друго няма. Е, че само две години ли помним. мисля, че имаме повече мозък в главите си. Има ли смисъл да идват пак бсп и дпс да си напълнят швейцарските сметки, да окрадат държавата. След това ще се изсулят, както винаги и ще почнем пак от нулата. Две години не им се чуваше гласа, така се бяха снижили. Я ми кажете, какво направи за страната Орешарски за година и половина. НИЩО. А за същия период сега какво се направи. Мислете с главите си.

 8. 2019.11.01 | 20:42

  Напълно подкрепям Премиера. Бойко Борисов, според мен е номер едно във България, а и не само по разбирателството със всички държави във Света. Едно е отстрани друго е да си на неговото място.По подходящ от него няма и особено във този момент на напрежение,даже ще стигна и още по далече, мисля че дори и във Света трудно ще се намери човек като него да говори така сякаш е учител и не случайно го харесват във ЕВРОПА точно поради тази причина, защото той е много добър във диалога със всички държави, а във едно такова напрегнато време той е повече от ценен за всички държави и пример за света.Такъв е и във решаването на проблемите във България.Този човек, наистина е сложна личност.

 9. 2019.11.01 | 20:39

  Този Бойко връх висок е!
  Страх ви е от него – знам!
  Трябва да го сборим ние –
  че ще станем пак за срам!
  Без униние другари,
  вий напреде – аз отзад.
  Дайте да се понапънем
  да измислим компромат.
  Как допуснахме, другари,
  да ни лепнат този срам?
  Сто години комунизъм,
  а накрая –К..Р голям!

 10. 2019.11.01 | 20:37

  Браво, браво, браво г-н Борисов ,всичко което ни обещахте го правите и то съвсем прозрачно и отговорно, направихте България рай, хората се радват, огромна промяна, прекрасна промяна, както казва една приятелка започвам да си мисля,че нашият Бойко има вълшебна пръчка. Бог да Ви дава сили, да Ви пази и закриля!

 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. 6
 7. 7
 8. 8

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Избори

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет