Портних: На едни избори победители са хората, а не партиите

Вярвам, че в неделя всеки ще упражни правото си на вот. Ще даде гласи си за модерното развитие на Варна. На едни избори победители трябва да са хората, а не партиите. Благодаря на хората за подкрепата, тя показва какво развитие искат варненци. Нашият основен опонент е пасивността, затова нека са активни в неделя. Това заяви в ефира на БНТ кандидатът за кмет на Варна, издигнат от ГЕРБ, Иван ПортнихИван ПортнихИван Николаев Портних e български политик от ПП ГЕРБ, кмет на община Варна от 15 юли 2013 г. Роден е на.

"Ние търсим подкрепата на всеки един варненец. Това е тема, която касае всеки един от нас, която касае нашите деца. Варна трябва да продължи да се развива, а не да седи в аварийната лента. Трябва хората да отделят няколко минути от времето си и да отидат до урните, за да продължи града напред. Това е град на младите, град на нов индустириален профил, град на образованието. Обръщам се към младите - това е вашето бъдеще, не бъдете безразлични какво ще се случи с Варна", каза още той.

На въпрос дали се води честна битка, той заяви, че за съжаление кампанията не е преминала в обсъждане на платформи. По думите му се работи вече в малките улици, целта им е всеки варненец да види промяната пред своя вход и блок.

Коментари

  1. 2019.11.01 | 09:31

    da grobarska sluga portnih izborite se peceliat ot horata no ne utocniavash tce se peceliat ot platenite ciganski hora a ne ot bednite balgari nikoi beden ne bi glasuval za svoiata bednost.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Избори

още

Анкета

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Трябва ли ваксинираните срещу COVID-19 да имат определени привилегии?

Избрано от Интернет