Таксиметровите шофьори в Плевен разказаха за проблемите си пред кандидата за кмет Мирослав Петров

  • 31 октомври 2019 08:46

  • 417
  • 0
Таксиметровите шофьори в Плевен разказаха за проблемите си пред кандидата за кмет Мирослав Петров
© Фейсбук

В Плевен трябва да бъде направена цялостна реорганизация на движението, такава каквато не е правена от 30 години. Само така трафикът на автомобилите може да бъде облекчен. Това може да се постигне само с общите усилия на община и полиция. Трябва да бъде изградено мостово съоръжение при колелото за „Сторгозия”, да има екологичен градски транспорт, който да свързва града с индустриалната зона.

Това заяви кандидатът за кмет на Плевен от ГЕРБ Мирослав ПетровМирослав ПетровМирослав Николов Петров е роден на 21 ноември 1967 г. и е Областен управител на Област Плевен. Той на среща с таксиметрови шофьори.

"Да се обособи и регламентира синята зона, спирките, стоянките на такситата. Всичко едновременно, а не на парче, както се прави в момент. Това е задължение на Община Плевен и ще бъде направено още с встъпването ми като кмет на Плевен”, категоричен бе кандидатът за кмет на града.

Таксиметровите шофьори се оплакаха, че нямат условия за работа, а общината нехае за техните проблеми. Според тях, голяма част от старите им регламентирани стоянки са премахнати и превърнати в синя зона, други са станали спирки. Предвижването им в града става все по-трудно. А те са над 450 таксита, оставени сами да се оправят в трафика. За 4 години никой от общината не е обърнал никакво внимание на проблемите им. А на принципа – който оцелее, оцелее.

Последвайте канала на

Novini.bg
417 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини