Мирослав Петров: Благодаря на гражданите на Плевен за доверието, имаме много идеи за града

„Благодаря на плевенчани за оказаното доверие и отправям апел към тях много добре да решат за кой кандидат да гласуват. Имаме много идеи за града, които смятаме да осъществим“. Това каза днес на пресконференция кандидатът на ГЕРБ за кмет на Плевен Мирослав Петров.

Той подчерта, че проблемите на Плевен са много и те трябва да се решават още от първия работен ден на новата местна власт. „Първото, с което трябва да се започне, е подготовката на проекта за обходния път на Плевен. Без него рискуваме магистралата да ни подмине без да имаме удобна и адекватна пътна връзка с индустриалните зони и центъра на града“, подчерта Мирослав ПетровМирослав ПетровМирослав Николов Петров е роден на 21 ноември 1967 г. и е Областен управител на Област Плевен. Той.

Петров акцентира и от нуждата от цялостна реорганизация на движението в града. Той добави, че липсват проекти за крайните квартали на Плевен, чрез които те да бъдат облагородени със средства от европейски програми. За малките населени места кандидатът за кмет от ГЕРБ бе категоричен, че там трябва да бъде създадена общинска полиция, която адекватно и системно да решава проблемите им.

Мирослав ПетровМирослав ПетровМирослав Николов Петров е роден на 21 ноември 1967 г. и е Областен управител на Област Плевен. Той подчерта, че големите и жизненоважни проекти за региона са АЕЦ “Белене“, АМ „Хемус“ и  Балкански поток, за които Плевен трябва да бъде подготвен и да се възползва от тях.

 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет