ГЕРБ: Успяхме да решим голяма част от сериозните проблеми на София

  • 28 октомври 2019 18:56

  • 517
  • 0
ГЕРБ: Успяхме да решим голяма част от сериозните проблеми на София
© БНТ

За БСП е нормално когато имат лоши резултати, да хванат някой сгрешен протокол от комисията и да започнат да говорят за манипулации. Това е защитна стратегия, тъй като София отново показа, че е дясно ориентирана, а от БСП просто си търсят оправдание, защото ГЕРБ отново е първа политическа сила. Това сподели в студиото на ''Още от деня'' по БНТ досегашният заместник-председател на Столичния общински съвет от ПП ГЕРБ Николай Стойнев.

,,Ще разчитаме на всички хора, които искат развитието на София да продължи. В нашия екип имаме представители на гражданското общество, т.е. това са хора, които не са партийни членове. Преди десет години в София имаше доста сериозни проблеми, голяма част от които ние успяхме да решим, защото днес градът се радва на огромни инвестиции. За столицата ще работят хора с опит и такива с енергия, които са доказани специалисти в своята област'', коментира още Стойнев.

,,ГЕРБ работи за промяната. През последните години мога да посоча изграждането на завода за отпадъци, инвестициите в нови паркове, изграждането на метрото... работим с конкретни проекти и с гражданите'', посочи той.

,,Хората не повярваха на популизма и голите обещания. Онова, което мен ме притеснява, е, че Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на все още не е обявила с какъв екип ще работи, нито е дала отчет за финансирането на кампанията, както бе обещала, че ще направи'', допълни в заключение Николай Стойнев.

Последвайте канала на

Novini.bg
517 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини