Купата за шампионската титла на Локо Пловдив се завърна у дома след 15 години

  • 24 октомври 2019 15:04

  • 217
  • 0
Купата за шампионската титла на Локо Пловдив се завърна у дома след 15 години
©

"Приятели, за мен е чест да донеса у дома купата за шампионската титла на България, спечелена през сезон 2003/2004 от Локомотив Пловдив. Днес от 16:00 часа ще я връча на ръководството и феновете на стадион „Локомотив“. Благодаря на премиера за съдействието и мигновената реакция!" Това съобщи в профила си във Фейсбук и областният управител и кандидат на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на.

Титлата от 2004 година ще бъде отново на „Лаута“ със съдействието на министър-председателя Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г, министъра на спорта Красен КралевКрасен Кралев Красен Кралев е министър на младежта и спорта. Роден е на 2 януари 1967 година във и Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на. Повече от 15 години трофеят стоя в Кюстенди при бившия изпълнителен директор на клуба Емил Наков, обясни административният директор на „Локо“ (Пд) Атанас Узунов.

Премиерът Борисов я повери на на собственика на ПФК „Локомотив 1926“ Христо Крушарски в присъствието на клубната легенда Христо Бонев, Георги Иванов-Гонзо и Атанас Узунов.

"Сега благодарение на премиера, министър Кралев и Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на трофея се връща на Лаута. Това е реликва за нашите привърженици. Най-младите никога не са виждали трофея на живо. Днес в 16 часа купата ще бъде показана на стадион "Локомотив" пред всички привърженици на клуба, съобщи Атанас Узунов.

Последвайте канала на

Novini.bg
217 0

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини