Николина Ангелкова: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сливница Васко Стоилков работи за просперитета на общината, резултатите са видими

  • 24 октомври 2019 14:32

  • 293
  • 0
Николина Ангелкова: Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сливница Васко Стоилков работи за просперитета на общината, резултатите са видими
©

Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Сливница Васко Стоилков ще продължи да работи за развитие на общината, той и екипът му са доказали, че изпълняват ангажиментите си и резултатите са видими. Това заяви Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard, областен координатор на ГЕРБ-София област по време на заключителното предизборно мероприятие в града. На събитието присъстваха още Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на, член на ИК на ГЕРБ и зам.-председател на Парламентарната група на партията, народният представител Красимир Ципов, Асен Марков - главен секретар на Министерство на младежта и спорта, както и волейболната легенда Любо Ганев.

Постигнатото е пред очите на всички, каза Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard и открои ремонтираната общинска инфраструктура, обновената водопроводна мрежа и инвестициите в образованието, културата, спорта и туризма. Имаме планове да популяризираме местния фестивал на сиренето, което ще допринесе за повишаване на разпознаваемостта на общината и ще насърчи пътуванията в района, информира още тя.

За успешното развитие на една община важен фактор е просперитетът на всичките ѝ населени места и затова в изминалия мандат Васко Стоилков положи усилия за изпълнение на множество проекти в редица села, част от община Сливница, подчерта областният координатор. Тя даде пример с изградения параклис в село Ракита и с храма, който се строи в момента в село Извор.

Очаквам на 27 октомври да гласувате за просперитета на Сливница, така победители ще бъдете Вие - жителите на общината, заяви Ангелкова.

От името на ИК на ГЕРБ искам да изкажа подкрепата за Васко Стоилков, каза Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на. Той коментира, че е горд да е сред жителите на общината и да застане зад кандидата за кмет, заради качествата му и силния екип, който е събрал.

Тук съм, за да подкрепя кандидата на ГЕРБ за кмет Васко Стоилков, защото хора като него трябва да бъдат адмирирани, коментира Красимир Ципов. В предстоящия мандат Стоилков ще награди вече постигнатото. Сигурен съм, че в понеделник ще се поздравим с успех и заедно ще чертаем по-доброто бъдеще на Сливница, подчерта още той.

Кандидатът за кмет на ГЕРБ Васко Стоилков представи множеството реализирани проекти и информира, че има още много да се работи, като за дейностите има ясен план и визия.

В плана за управление на кандидата за кмет е заложено построяване на многопрофилна болница и на нова сграда за спешна медицинска помощ. Изграждане на пречиствателна станция за отпадни води и канализация на местата, където липсва, също е заложено в програмата за следващите 4 години. Предвидени са и множество инвестиции за развитието на спортната, социалната и културната инфраструктура.

В програмата му е заложено също изграждане на нов жилищен квартал, основно обновяване на централната градска част и рехабилитация на множество улици и тротоари. Предвидено е строителство на най-дългата естакада на Балканския полуостров и модерна ж. п. гара за скоростен влак и връзка с нова метростанция, както и изграждане на нов мост за автомобили над реката за връзка с пътя за Брезник.

Последвайте канала на

Novini.bg
293 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини