Красимир Велчев към жители на Якоруда: Подкрепете кандидатите на ГЕРБ, за да има общината по-добро бъдеще

ПП ГЕРБ никога не е делила общините на наши и ваши, затова и с постановления на Министерски съвет до всяка община достигат допълнителни средства за благоустрояване. Това обаче се използва от опонентите ни, за да си припишат заслугите.  Това заяви на среща в Якоруда Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на, член на Изпълнителната комисия на ГЕРБ и заместник-председател на ПГ на ГЕРБ. Той подчерта, че кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Якоруда Ваня Гатдерова и листата за общински съветници имат подкрепата на партията.

„ГЕРБ е единствената партията, която се противопоставя на ДПС в смесените райони, нашата цел е да дадем нови хоризонти и перспективи за развитие в тези общини, но за да се случи всичко това - на 27 октомври всеки от вас трябва да направи своя избор, гласувайте за ГЕРБ, за да има по-доброто бъдеще за Якоруда”, призова Красимир ВелчевКрасимир Велчев Красимир Любомиров Велчев е роден на 6 януари 1951 година в София. Завършил е курс за пилот на.

„Отборът на ГЕРБ е подготвен, имаме знанието и опита. Промяната зависи от всеки един от нас”, обърна се към хората от Якоруда кандидатът на ГЕРБ за кмет на общината Ваня Гатдерова.

Областният координатор на ГЕРБ и народен представител Даниела Савеклиева заяви, че Ваня Гатдерова и кандидатите за общински съветници имат подкрепата на най-голямата Парламентарна група в Народното събрание – тази на ГЕРБ, имат подкрепата и на правителството. „Познавам проблемите във вашата община, като народен представител съм помагала с всички сили във вашия град, във вашата община да се случват положителни неща. Изберете кандидатите на ГЕРБ, за да усетите европейската солидарност във всяко едно населено място ”, каза още Даниела Савеклиева.

 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет