Здравко Димитров: Основни приоритети за мен ще бъдат инфраструктурните проекти и грижата за хората

Ред и сигурност – това гарантираха при срещите си с жители на кварталите "Изгрев" и "Гладно поле" кандидатите на ГЕРБ за кмет на Пловдив Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на и на район „Източен“ Иван Стоянов. Така те откликнаха на основния проблем, който вълнува гражданите в тази част на града.

Единна система с дежурен администратор за денонощно видеонаблюдение на възловите места, бързо взаимодействие с Шесто районно управление на МВР, обходни патрулни двойки от ОП "Общинска охрана" са сред заложените от Иван Стоянов мерки за сигурност в управленската програма за района.

Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на бе категоричен, че освен успешното реализиране на големите инфраструктурни проекти за Пловдив, негова постоянна и важна задача ще е градът да бъде удобен за всички негови жители, независимо дали живеят в центъра или в крайните квартали. Той заяви, че ще подкрепя всяка идея на Иван Стоянов в тази насока.

Кандидатите за кмет на Пловдив и за район "Източен" обещаха открито и честно управление, допитване до гражданите как по най-добрия начин да се решат важни за общността проблеми. И двамата поеха ангажимент да се подобри състоянието на вътрешните улици, междублоковите пространства, да се изградят нови паркове с детски и спортни площадки, поне още една нова детска градина, охраняеми паркинги и стотици други паркоместа.

В срещите с гражданите от района активно се включиха кандидатите за общински съветници Златин Велев, Христина Кашилска, Емил Русинов, Атанас Кунчев, Пенчо Малинов и Костадин Янев, настоящият районен кмет Николай Чунчуков, заместник-областният управител Петър Петров, който също е бил кмет на "Източен", членове и симпатизанти на ГЕРБ. Всички те призоваха пловдивчани на местните избори на 27 октомври да гласуват за ГЕРБ с номер 43 в бюлетината.

Коментари

  1. 2019.10.23 | 13:37

    боклуци боклуци и пак боклуци!!!!!!!!! едни и също заучени фрази.... поредния герберски лапач г герберския сайт!!!!!!

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет