Евродепутатът Андрей Ковачев с категорична подкрепа за Здравко Димитров за кмет на Пловдив

  • 23 октомври 2019 13:09

  • 215
  • 0
Евродепутатът Андрей Ковачев с категорична подкрепа за Здравко Димитров за кмет на Пловдив
© Пресцентър на ГЕРБ

Заместник-председателят на Групата на ЕНП в Европейския парламент д-р Андрей КовачевАндрей КовачевАндрей Ковачев е български политик от ГЕРБ, член на Европейския парламент от 2009 година досега. заяви във видеообръщение към пловдивчани категоричната си подкрепа за кандидата на ПП ГЕРБ за кмет на Община Пловдив Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на.

Ковачев сподели впечатленията си, че за последните 8 години при управлението на ГЕРБ Пловдив се е преобразил по удивителен начин и се е превърнал в модерен европейски град, който заслужено заема своето място сред останалите Европейски столици на културата.

„Убеден съм, че г-н Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на има нужния потенциал и управленски опит да отговори на динамиката на развитието на града, да чуе вас, гражданите на Пловдив, за да се превърне той в още по-добър град за живеене", заяви в своето обръщение към пловдивчани д-р Андрей КовачевАндрей КовачевАндрей Ковачев е български политик от ГЕРБ, член на Европейския парламент от 2009 година досега.. Той увери, че градът ще продължи да има директен достъп до европейските институции и европейската солидарност с цел реализация на още повече проекти за подобряване на инфраструктурата и градската среда, за икономика с висока добавена стойност, за младежки политики и култура, за по-чиста околна среда.

Ковачев, чийто род има корени в Пловдив, не допуска градът да няма дясно управление и призова гражданите да се обединят около кандидатите за кмет на община, кметове на райони и общински съветници от ГЕРБ, като заяви, че цялата политическа партия застава зад поетите към гражданите ангажименти и всички ще работят за тяхната реализация.

„Благодаря на Андрей КовачевАндрей КовачевАндрей Ковачев е български политик от ГЕРБ, член на Европейския парламент от 2009 година досега. за подкрепата! Още повече, че тя идва от един човек силно свързан с Пловдив, който като член на Европейския парламент винаги е помагал и работил за града ни", заяви в отговор Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на.

Последвайте канала на

Мая Йорданова
215 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини