Вяра Церовска в кв. „Бела вода“: Ще работим за развитието на инфраструктурата в населените места

„Ще направим основен ремонт на пешеходния подлез и прилежащите към него стълби в кв. „Бела вода“. Поемам този ангажимент пред вас, защото здравето и безопасността на гражданите са най-важните неща в живота“. Това заяви кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Перник Вяра Церовска в среща с жители на населеното място. Тя представи своята управленска програма, като акцентира, че развитието на инфраструктурата, ремонтът на улиците и тротоарите, ще бъдат нейния приоритет в следващ мандат.

„До встъпването ми в длъжност като кмет в община Перник никой не беше изготвял планове и проекти за воден цикъл, които да бъдат съгласувани и да бъдат намерени средства за реализация. За да не се губи водата от язовир „Студена“ до нашите домове, е необходимо да има здрави тръби. На този етап губим цели 80% от водата в тръбите, които е трябвало да бъдат сменени в началото на този век. Това което ние направихме през своя мандат, е проектиране, и съгласуване, но и реално да сключим договор с МОСВ. Има започнати обществени поръчки, за да може от пролетта на следващата година да започне поетапна подмяна на тръбите“, сподели Вяра Церовска. Тя изтъкна, че в момента държавата ремонтира стената на язовир „Студена“. Започва и ремонт на пречиствателната станция, като до град Батановци ще стигне нов водопровод и ще бъдат поставени нови канализационни тръби.

Вяра Церовска представи своя екип от кандидати за общински съветници и кандидатът на политическата сила за кмет на населеното място Маргарита Давиткова.

„Поех огромната отговорност да се кандидатирам за кмет на „Бела вода“, защото имам волята и силите  да работя за това нашият квартал  да бъде едно красиво, чисто и уютно място за живот. Знам, че с подкрепата на д-р Церовска, можем да го постигнем. Единственото, което ще обещая, е да работя. Ще работя в ежедневна комуникация с вас, моите съкварталци, и с ясното съзнание, че всичко, което ще правим остава за поколенията след нас“, каза тя.

срещата взе участие и народният представител д-р Александър Александров, който призова местните жители да гласуват отговорно и с разум за хората, които не на думи, а с дела, са доказали, че работят за по-добра среда и  за развитие на общината.

 

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Най-четени

Най-коментирани

Избори

още

Анкета

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Кога трябва да се проведат парламентарните избори?

Избрано от Интернет