Фандъкова: Г-жа Манолова обича да задава въпроси, но не обича да чува отговорите

За да се справим с трафика, трябва да продължим с обновяването на градския транспорт, като залагаме на електробуси. Другото важно е инфраструктурата - продължаване на строителството на Околовръстния път на София и вътрешнокварталните рингове.

Това заяви в ефира на БТВ кандидатът за кмет на София от ГЕРБ Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска. Тя участва в дебат заедно с другите основни претенденти за кметския пост - гражданския кандидат Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на. арх. Борислав ИгнатовБорислав ИгнатовБорислав Игнатов е български архитект, председател на Управителния съвет на Камара на от "Демократична България", Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО – от ВМРО и Борис Бонев от "Спаси София". "Темата с чистия въздух е най-важната в момента. Аз се радвам, че всички кандидати припознават мерките, които сме взели до този момент. Те са над 100. Ние залагаме на намаляване с 1/3 на домакинствата, които се отопляват с твърдо гориво. Предложила съм на Народното събрание да се инкриминара гореното на отпадъци. Другото е модерен градски транспорт, за да слезем от автомобилите си", добави Фандъкова.

"Проблемът с трафика в София може да се реши с обновяване на светофарната система. В моята програма ясно е разяснено как ще се случи това", обяви арх. Игнатов.

"Не мога да разбера какво е основното мнение на конкурентите ми тук. Основен замърсител на въздуха в София е гореното на гуми, гащи и чорапи в незаконните цигански махали. Те трябва да бъдат премахнати и аз ще направя това", категоричен бе Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –

"Замърсяването на въздуха няма работно време. За чистотата на въздуха е важно да се премине към модела, който замърсява най-много - да плаща повече", обяви от своя страна Борис Бонев.

"Проблемът с мръсния въздух е огромен в София. Столична община закъсня ужасно с признаването на този проблем и взимането на мерки за справяне с него", заяви Манолова.

Кандидатите за кметове дебатираха и по темата за презастрояването и ремонтите в София. "Задължително трябва да се промени Общия устройствен план на София и той трябва да се спазва. Така ще се решат проблемите в целия град, а не на парче", разкри арх. Борислав ИгнатовБорислав ИгнатовБорислав Игнатов е български архитект, председател на Управителния съвет на Камара на

"Квалификацията на служителите в общината трябва да бъде повишена и трябва да се направи "черен списък" на фирмите, които системно не изпълняват задълженията си относно ремонтите в града", заяви кандидатът на "Спаси София".

"Аз съм налагала най-високите санкции на всички фирми, които работят в София. Всички фирми трябва да носят освен финансова и друг вид отговорност. Примерно да им бъдат отнемани лицензите. Всички договори на Столична община са публични и могат да се видят на сайта. Там пише сроковете, глобите, всичко. Г-жа Мая МаноловаМая МаноловаМая Божидарова Манолова е български политик, народен представител от парламентарната група на през цялата кампания не спира да работи само с неверни твърдения и внушения. Тя обича да задава въпроси, но не обича да чува отговорите", категорична бе Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

"Залагаме на налагането на сериозни глоби за некачествените ремонти. Това е - кратко и ясно. Няма какво повече да се говори по тази тема. Всеки, който говори, че проблемът с презастрояването ще се реши с обезщетения за собствениците, трябва да отговори откъде ще дойдат тези пари. Всички обещават да не се вдигат данъците, но не виждам откъде другаде ще дойдат средствата", обяви Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

"Ще продължим да строим детски градини и училища. До момента сме построили над 100. Само за следващата година предвиждаме строителството на нови шест детски градини. За съжаление никой от опонентите ми не коментира тази тема. София е свободен град на свободните хора. Не се нуждае от хаос. Разчитам на софиянци да продължим да работим заедно за нашия град", завърши Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска.

"Проблем са яслите, а не детските градини. В нашата програма предлагаме ваучери за частни ясли за родителите, които не могат да си позволят държавни. Знам как да направя така, че нашия град да се промени за добро. За това е необходима политическа воля и ние я имаме", обяви кандидатът на "Демократична България".

"Ако искате град без цигански катуни и каручки, ако искате отворена Витоша, ако искате отново да има ред в София - изберете ВМРО", призова Ангел ДжамбазкиАнгел ДжамбазкиАнгел Джамбазки е български националист и политик, заместник-председател на „ВМРО –.

 

Коментари

 1. 2019.10.22 | 22:21

  Фандъкова , отивай си на село , стига вече , че ни писна !!!!

  1. 2019.10.23 | 10:20

   Еее, Ерни, ае са коп'ле. У Софето има място за сички и софянци , и селянци. Не се дърлете. Сички селяне у Софето , добро дошли! Обичаме ви като родни брята и сестри. Амин.

  2. 2019.10.23 | 01:43

   Да бе да Йорданка е страхотна жена! Всики я желаем,защото е много по - красива и много по добра!!!

  3. 2019.10.22 | 22:41

   Софиянец ли. Знам те. В Каспичан може да излъжеш някого, ама тук не. Фандъкова размазва Костинбродска в пъти....

 2. 2019.10.22 | 23:34

  Даже Ламбо днес казал. Казах и на времето, че не става за президент и сега казвам същото. Не става за кмет, много е креслива, толкоз.София си има успешен и работещ кмет г-жа Фандъкова, която направи и продължава да прави много за столицата на България. Благодарение на нея София се превърна в един модерен и красив европейски град. Тя е един работещ професионалист, който освен това си ръководи много добре и екипа, с който работи. Мая Манолова да си намери друга работа като и изтече мандата на омбудсман, тя какво ли не работи досега, едно политическо обременено лице и само с политически назначения. Нека си приложи знанията и уменията в друга сфера. Даже сега в речта си казва “трябва да поведа гражданите”! За какво повеждане говори, за лидер на освободително движение ли се кандидатира или за работа в една администрация, която ОБСЛУЖВА гражданите

  1. 2019.10.23 | 10:14

   Не зная кой какъв е, но не виждам никакви резултати от управлението на Фанфан, затова си мисля, че трее се маха вече. Стига толкова! Трее некой свестен кмет у Софето, че само селяния не може. И така.

 3. 2019.10.23 | 10:13

  Хвани едната- тресни другата!

 4. 2019.10.23 | 00:03

  Успех на г-жа Манолова!

  1. 2019.10.23 | 04:47

   НЕЩССТНИЦИ МСНОЛОВА Е ЛЪЖКИНЯ И ИНТРИГАНТКС ПРОСТА СЕЛЯНКА

 5. 2019.10.22 | 23:33

  Лая Костинбродска е с московска диплома за ур......я, със специалност, как да обслужва устно дърт партиен член от полит бюро. Учила Е за комсомолска гейша. След промените с тази си диплома е назначена, да обслужва братя Галеви, Фози, Ванко 1, братя Диневи и още хиляди знайни и незнайни червени олигарси ограбили българите, като са ги докарали до абсолютна бедност. Само, как се молеше на Борисов, да я направи омбудсман, когато изпадна в немилост пред Импексовата крадлива К,,,,,а. И за благодарност ухапа Премиера по ръката и хоп, пак в дълбокото, да обслужва същите монополи и червената крадлива олигархия, която сега е свирепо огладняла.. Но е ясно, че Софиянци, няма да предпочетат една червена шаврантия, пред една читава и неопетнена кметица. Кон за червена кокошка, няма как да стане.

 6. 2019.10.22 | 23:02

  Какво разбира простичка жена като Фандъкова от управление на голям град при това и столица па било и на малка държавица като нашата. Може ли нормален човек да приеме ,че тази женица разбира от архитектура и градоустройство,от транспортна дейност,от екология и управление на отпъдъците.Наясно ли е с живота на циганите в гетата.С несгодите на протитутките по околовръстното?Въпроси по които ако започне да търси отговори ще и запуши главата.И понеже нищо не разбира си наляга парцалите по нареждане на големия разбирач-свинаря Ивайло от Банкя.И ако българина се постарае да излезе от положението си на мърша и стане нормален мислещ народ тогава може би и слънцето ще изгрее на нашата улица.

  1. 2019.10.22 | 23:20

   Пеостичката жена е била директор на училище,образованият човек не е ли критеери за теб.

 7. 2019.10.22 | 20:53

  Тя Данчето да не става Генералисимос т.е. вечна, а и София иска промяна!! Нито е чиста, нито зелена, нито транспорта е като света.. т.н. Да изберем ново, свежо лице, отдадено за постигане на най-доброто за столицата!!

  1. 2019.10.22 | 23:08

   А бе...-,,Фандъкова била промяна"...?!Каква промяна бе аланкоолу...?!Трябва ново лице,трябва промяна на статуквото...!А това означава и нов кмет...,който не е задължително да е Манолова...!Само да е ново лице...!Аман от стари муцуни...!!!

  2. 2019.10.22 | 23:01

   Фандъкова е промяна,Майчето ще ни върне назад

 8. 2019.10.22 | 22:49

  На Мая Манолова и пожелаваме задалжителна загоба на изборите.За това защото ако спечели ми кой щеи даде пари да строи нова София,кой шея представя пред ЕС,кой щея представя пред света.Питам кой Нинова лъжата ли Решетников ли гн Путин ли,кажете ми кой Щея представят на Ким Чен Ун в Северна Корея ли на Китайският президент Си Дзи Пин ли.Ние Софиянци ще подкрепим гжа Фандъкова да продължи да строи нова София.Тя ще бъде подкрепена разбирасе много уважавания от нас от гн Министър Председателят Бойко Методиев Борисов.Само във него са парите и истината.Успех гжо Фандъкова успех.МБорилов

  1. 2019.10.22 | 23:05

   Тъпо безмозъчно същество.

 9. 2019.10.22 | 22:48

  Заключение. Г-жа Фандъкова умна, спокойна, професионалист. Манолова празна лаладжийка- аматьор.. Толкоз.София си има успешен и работещ кмет г-жа Фандъкова, която направи и продължава да прави много за столицата на България. Благодарение на нея София се превърна в един модерен и красив европейски град. Тя е един работещ професионалист, който освен това си ръководи много добре и екипа, с който работи. Мая Манолова да си намери друга работа като и изтече мандата на омбудсман, тя какво ли не работи досега, едно политическо обременено лице и само с политически назначения. Нека си приложи знанията и уменията в друга сфера. Даже сега в речта си казва “трябва да поведа гражданите”! За какво повеждане говори, за лидер на освободително движение ли се кандидатира или за работа в една администрация, която ОБСЛУЖВА гражданите?

 10. 2019.10.22 | 22:47

  Мака Манолова реве, че губи изборите
  https://www.youtube.com/watch?v=2ySy5xiLwSw

 1. 1
 2. 2

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет