Кандидат-кметът на Благоевград д-р Атанас Камбитов: Ще подменим ВиК мрежата в централната градска част

Цялостна подмяна на ВиК мрежата в централната градска част на Благоевград е сред приоритетите, заложени в програмата за управление за следващите четири години на кандидата за кмет от ГЕРБ д-р Атанас Камбитов. В момента подземната инфраструктура е остаряла и амортизирана, което води до чести аварии.

През последните 8 години ВиК мрежата бе подменена в цели квартали, с което беше решен проблемът с водоподаването, стоящ десетки години пред жители на града. "Прогнозната стойност на дейностите за ВиК е между 90 и 100 млн. лева.  За съжаление, поради отказа на община Кресна да се включи във ВиК асоциацията, общините в Благоевградска област нямат право да кандидатстват по Оперативни програми. Затова ние ще  разчитаме на  помощта на правителството. Премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г винаги е оказвал подкрепа на общините. Благодарение на тази политика санирахме жилищата на над 9000 семейства, Благоевград има 62 дка парк на терена на бившите казарми, има плувен басейн и т.н", казва д-р Атанас Камбитов.

Освен подмяна на ВиК мрежата, ще бъде подменена и цялата инфраструктура, в това число асфалт, тротоари и т.н.

Коментари

  1. 2019.10.22 | 17:28

    Скрий се в мишата си дупка....обещанията ти сме ги чували хиляди пъти: "работа, работа, работа" и къде е работата за благоевградчани?

  2. 2019.10.22 | 11:13

    ТОЙ ЛИЧНО ЛИ????ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХ

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет