Красимир Ципов в Пазарджик: Инж. Иван Панайотов ще бъде успешен кмет на града

  • 21 октомври 2019 13:51

  • 340
  • 0
Красимир Ципов в Пазарджик: Инж. Иван Панайотов ще бъде успешен кмет на града
©

Народният представител от ГЕРБ и бивш заместник-министър на вътрешните работи Красимир ЦиповКрасимир ЦиповКрасимир Ципов е български политик, народен представител в 41, 42, 43 и 44-то Народно събрание. На два направи обиколка в Пазарджик, за да разгледа наличните възможности да бъде изградена система за видеонаблюдение. Той бе посрещнат от кандидата за кмет на ГЕРБ инж. Иван Панайотов, народния представител Десислава Тодорова и от кандидати за общински съветници.

„За мен е удоволствие днес да съм в Пазарджик, за да подкрепя кандидатурата на бившия ми колега Иван Панайотов, с който четири години сме работили заедно. За мен той е страхотен човек и ще бъде много добър кмет на Пазарджик. Той е човек, който е доказал в професионалното си битие, че е един много добър ръководител и с тези си качества ще допринесе за развитието на общината“, каза Ципов, който в качеството си на зам.-министър е връчил наградата „Пожарникар на годината“ за 2018 г. на инж. Панайотов.

„Община Пазарджик е една от малкото общини, които нямат интегрирани системи за видеонаблюдение, а наличието на такава система ще подпомогне много за превенцията на престъпността и за превенцията на пътно-транспортните произшествия. Моят апел към него е едно от първите неща, с които да се захване след като бъде избран за кмет, е да проектира такава система“, каза в заключение Красимир ЦиповКрасимир ЦиповКрасимир Ципов е български политик, народен представител в 41, 42, 43 и 44-то Народно събрание. На два, който е член и на Комисията по правни въпроси в парламента.

Последвайте канала на

Novini.bg
340 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини