32-кратните шампиони на България по ръгби "Валяците": Благодарим на кмета Вяра Церовска, след толкова години ръгбито в Перник отново има своя дом

  • 21 октомври 2019 10:50

  • 236
  • 1
32-кратните шампиони на България по ръгби "Валяците": Благодарим на кмета Вяра Церовска, след толкова години ръгбито в Перник отново има своя дом
©

С нов стадион отпразнува своя 60-годишен юбилей 32-кратният шампион на България по ръгби "Валяците".

"Благодарим ви г-жо Церовска, защото благодарение на вас и зам. - кмета Денислав Захариев, след толкова години ръгбито в Перник отново има своя дом", обърна се треньорът на най-титулувания български клуб Антонио Любенов към кандидата за кмет на община Перник д-р Вяра Церовска, по чието предложение бе ремонтиран и безвъзмездно предоставен теренът, разположен в с. Дивотино. В знак на благодарност за подкрепата през всичките тези години тя беше удостоена с почетен плакет.

Кандидатът на ГЕРБ, която е дългогодишен лекар на националния отбор по ръгби, не скри своя сантимент към емблематичния за Перник отбор. Тя обеща да продължава да работи за развитието на спорта в Перник и им пожела още много шампионски титли и успехи.

По случай юбилейния празник структурата на Предприемачи ГЕРБ-Перник зарадва пернишкия тим с нова топка за ръгби.

Новото игрище в с. Дивотино е с олимпийски размери, като е поставена естествена тревна настилка. Изградена е и специална поливна система за тревата.

Последвайте канала на

Novini.bg
236 1

Свързани новини

Коментари 1

Добави коментар
1

2019.10.21 | 14:04

1

Големи убавци, нема що. Печелят титли в първенство, дето на практика липсва, кормят обикновени хора срещу парче пица.

Добави коментар

Водещи новини