Борислав Игнатов: Хората са зажаднели за нови лица и решения

Причината да съществува корупция е едно систематично лошо управление. Самото усещане, че тя е навсякъде е ясен сигнал, че е време да се предприемат коренни промени. Това сподели в сутрешния блок на БНТ кандидатът на Демократична България за кмет на София архитект Борислав ИгнатовБорислав ИгнатовБорислав Игнатов е български архитект, председател на Управителния съвет на Камара на.

,,Основният проблем при обществените поръчки е липсата на яснота и прозрачност, при които липсва всякакво участие и контрол на гражданите, както и контрол на общинския съвет. Нашата идея е да въведем електронна система за обществените поръчки, за да има прозрачност'', каза кандидатът за столичен кмет.

,,Смятам, че ''Топлофикация'' трябва да бъде оздравена незабавно, за да не фалира. Това би могло да стане чрез преструктуриране на дружеството и премахване на всички неизгодни договори. Разбира се, освен ''Топлофикация'', ще бъде извършен одит и на останалите енергийни дружества'', допълни Игнатов.

,,Да, мога да кажа, че се виждам на балотаж, защото и кампанията върви добре. Хората са зажаднели за нови лица, нови решения и нови хора'', завърши арх. Игнатов.

Коментари

  1. 2019.10.21 | 11:10

    Тоя не става. Бърбори, каквото му падне.

  2. 2019.10.21 | 09:57

    Особено, ако имаме такива половинки като твоята, нали !

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет