Здравко Димитров: Tрябва да се чуят исканията на хората

  • 20 октомври 2019 16:55

  • 492
  • 5
Здравко Димитров: Tрябва да се чуят исканията на хората
©

Ревизия на общината е едно от нещата, с които ще се захване Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на, ако стане кмет на Пловдив. Това разкри кандидат-кметът на ГЕРБ, подкрепен от СДС, Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на в предаването "Беновска пита" по Канал 3.

Той коментира, че няма притеснения от това, че предишният кмет е бил негов съпартиец. Димитров дори смята да събере всички свои опоненти, за да се очертаят всички общи намерения за развитието на Пловдив. Сред другите му приотитети са чистият въздух и облекчаването на трафика. Работата с бизнеса и подобряването на контакта с работодатели и работещи също влиза в първите му задачи.

"Подкрепиха ме и от бизнеса, техните проблеми са едни и същи. Те искат администрацията да работи. Биснесът иска прозрачност, да няма едни и същи фирми да печелят обществени поръчки", коментира Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на.

"Трябва да има условия да се помага на бизнеса, съответно да привлече инвеститори, за да се повишат и доходите на хората", заяви още той и си пожела доходите на пловдивчани да се съпоставими с тези на софиянци.

"Пловдив се разви добре за осем години, спрямо предходния мандат на г-н Атанасов, който управляваше с БСП. Винаги може и още, но това е въпрос на време и на приоритети", посочи Димитров.

Според кандидат-кметът на ГЕРБ трябва да се чуят исканията на хората. Затова възнамерява да започне с работата по подобряване на пътната инфраструктура.

"Трябва да се подобри трафикът в града, трябва да се пусне т.нар. "зелена вълна", да има кръстовище на две нива и да се направи външно кръгово", каза Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на.

Той разкри, че тези дни премиерът Бойко БорисовБойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г ще посети Пловдив и ще обсъдят някои проекти. Предстои откриването и на завод за фарове на Мерцедес в Куклен.

В заключение Здравко ДимитровЗдравко ДимитровЗдравко Димитров Димитров е български политик, Областен управител на област Пловдив. Роден е на заяви, че пловдивчани са мъдри хора и ще направят правилния избор на 27 октомври. По думите му, че ако има балотаж, той ще е между него и кандидата на БСП.

Последвайте канала на

Novini.bg
492 5

Свързани новини

Коментари 5

Добави коментар
Erny

2019.10.20 | 23:43

5

ГЕРБ ПОБЕДА

ЕМИ ЧУЙ ГИ

2019.10.20 | 19:22

3

ПРЕМАХНИ ТЕРОРИСТИЧНИЯ ПАМЕТНИК--АЛЬОША

someone

2019.10.20 | 19:47

4

махни си главата

Хаха

2019.10.20 | 19:09

2

Гарван гарвану да извади око ?!?
То да видиш...

Hgg

2019.10.20 | 18:08

1

I ti si edno laino...ama karai

Добави коментар

Водещи новини