Адам Адамов: Листата на ГЕРБ-Поморие е балансирана, с представители от всяко населено място в общината

  • 20 октомври 2019 16:23

  • 305
  • 2
Адам Адамов: Листата на ГЕРБ-Поморие е балансирана, с представители от всяко населено място в общината
©

Общинският лидер нa ГЕРБ в Поморие Адам Адамов на официално събитие в града представи листата от кандидати за общински съветници. Тя е балансирана, с представители на различни сфери на живота – икономисти, финансисти, спортисти, юристи, земеделски производители, предприемачи и хора, доказали се в професията и работата си. Те са както партийни кандидати, така и от гражданската квота.

„Заложихме на местни кадри и сме се постарали да поканим кандидат от всяко едно населено място, а където нямаме предложение за общински съветник, ние издигаме кандидат за кмет. Всеки един жител на общината може да гласува преференциално за предпочитана от него личност, което дава реалната възможност за пренареждане на първоначалното подреждане на листата.“, каза Адам Адамов, който е и водач на листата.

По време на срещите с избирателите той акцентира на това, че високата избирателна активност е единственият начин за осигуряване на мнозинство в Общинския съвет, което от своя страна гарантира продължаване на правилната политика за развитието на общината. Единствената политическа партия или организация, която има пълна листа от 21 кандидати за общински съветници е тази на ГЕРБ. Това показва едно сериозно отношение не само към предстоящите избори, но и за след това.

„С два успешни мандата зад гърба си, ние сме наясно с отговорността, която поемаме, заставайки пред хората. Това ни дава самочувствието и увереността, че подкрепата за ПП ГЕРБ ще бъде убедителна и ще постигнем мнозинство в новия Общински съвет на Поморие“, категоричен е Адамов.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
305 2

Свързани новини

Коментари 2

Добави коментар
100

2019.10.20 | 19:51

2

Продажни гълтачи на саби

Гост

2019.10.20 | 17:57

1

Поредната герберска калинка

Добави коментар

Водещи новини