Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перущица Мария Вълканова разговаря с жители на общината по време на предизборна среща

  • 20 октомври 2019 16:16

  • 338
  • 0
Кандидатът на ГЕРБ за кмет на Перущица Мария Вълканова разговаря с жители на общината по време на предизборна среща
©

Кандидатът за кмет на Перущица Мария Вълканова и кандидати за общински съветници с поговориха с жители на общината в центъра на града. ГЕРБ-Перущица разположи предизборна шатра на площада, на която всеки ден перущенци могат да се запознаят с кандидата за кмет и част от кандидатите за общински съветници, да поговорят с тях и да разберат за акцентите в предизборната им програма. Да ги подкрепи в неделя дойде и  областният координатор на ГЕРБ – Пловдив област и кандидат за кмет на община Стамболийски Георги Мараджиев. На хората, които дойдоха, той гарантира, че Вълканова е най-подходящият кандидат, тъй като тя вече има опит, знания и компетентност като зам.-кмет на община Стамболийски, които може да използва занапред.

От своя страна Вълканова коментира с дошлите на срещата, че е необходима много работа и добре подготвен екип, за да се случат промените и в Перущица. Екип от високообразовани, лоялни и чувствителни към обществените интереси хора. Почтени и искрени професионалисти, които искат с душа и сърце да работят за по-доброто бъдеще на общината.

„Необходима е подкрепа и добра комуникация с всички нива на управление в държавата, за да можем да решим Вашите проблеми и за да се развива Перущица, по начина, по който заслужава. Но първо ни трябва подкрепа и доверие, които да ни гласувате на 27-ми октомври, за да превърнем Перущица в динамично развиваща се община, привлекателно място за живот и работа, съчетаваща устойчивото развитие на земеделието и туризма“, призова Мария Вълканова. Тя бе категорична, че ако бъде избрана за кмет ще се погрижи за обновяване на парковете, за подобряване на пътната инфраструктура и гробищния парк, ще организира създаване и развитие на нови услуги, с цел подобряване достъпа до култура, развлечения, спорт и информация, ще се погрижи за повече детски площадки и места за спорт и отдих, които да задържат младите семейства в Перущица.

Последвайте канала на

Novini.bg
338 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини