Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков подкрепи кандидатурата на Венцислав Кирилов за кмет на кметство Буковец

  • 20 октомври 2019 14:20

  • 338
  • 0
Кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков подкрепи кандидатурата на Венцислав Кирилов за кмет на кметство Буковец
©

Кметът на Буковец трябва да е кмет на всички хора от селото, а не да „урежда” този или онзи. Няма да чуете тази дума от мен, защото партия ГЕРБ не дели хората по партиен принцип. Изминалите четири години бяха доказателство за това. Общинският кмет от ГЕРБ извърши ремонти в селото ни, в което кметът е от БСП, за 30 хил. лева. В мандат 2011 – 2015 г., когато аз бях кмет на Буковец, а кметът на Видин беше от БСП, в селото влязоха 3 хил. лева. Сами виждате разликата. Четири години кметството беше заключено, време е да започне да работи за хората. Това каза пред своите съселяни кандидатът за кмет на село Буковец от ПП ГЕРБ Венцислав Кирилов.

„От активността на кмета зависи много и това важи еднакво за общинския и за селския кмет. Дойдохме тук, за да подкрепим кандидатурата на Венцислав Кирилов за кмет на село Буковец. Не е нужно да ви го представяме или да го хвалим. Вие го познавате – сериозен и авторитетен човек, получил многобройни отличия за високоотговорната си работа в системата на МВР. Категоричен съм, че община Видин излезе от тежката финансова криза, която пречеше за развитието на населените места.

Това не е моя оценка, а оценка на Министерството на финансите. Преодоляхме затрудненията, благодарение на подкрепата на правителството и строгата финансова дисциплина, която спазвахме. Заедно се справихме с това предизвикателство.

Връщахме по 5 млн. лв. през всяка година от мандата. Изплатихме 17 млн. лева стари задължения”, каза кандидатът за кмет на община Видин от ПП ГЕРБ Огнян Ценков. Той подчерта, че ако тези средства са били вложени в облагородяването на населените места, общината е щяла да има съвсем друг облик. „Но никога не съм се оправдавал с предишните кметове и съм поемал отговорност за всяко свое действие. Ако ни подкрепите с номер 43 в бюлетината, ще можем заедно да продължим започнатото”, призова Огнян Ценков. В срещата с жителите на село Буковец участваха още кандидатите за общински съветници на партията Бисерка Каменова, Венци Пасков и Калин Каменов.

„Работещ екип – това е вярното решение за развитието на всяко населено място, на всяка община. Венцислав Кирилов, Огнян Ценков и кандидатите за общински съветници на ГЕРБ са именно такъв екип. Нашето обещание е – Работа за Видин”, каза в заключение Албена Георгиева, член на общинското ръководство на партията и областен управител на Видин, която бе гост на срещата.

 

Последвайте канала на

Novini.bg
338 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини