Мирослав Захариев, кандидат за кмет на Мездра: Ние ще донесем промяната в общината

„Смятам, че е време, някой да скочи в огъня и да извоюва така желаната от всички нас промяна. Аз и екипът от общински съветници от ГЕРБ ще бъдем промяната за Мездра. Разчитам, че ще ни подкрепите на 27 октомври, с номер 43 в бюлетините, за да започнем работата за община Мездра и село Игнатица веднага!“. Това заяви пред жителите на село Игнатица кандидатът за кмет на община Мездра от ПП ГЕРБ, подкрепен от ВМРО-БНД – Мирослав Захариев, съобщиха от ПП ГЕРБ.

„През последните години проблемите на Игнатица са все така сериозни. За 20 години населението на Игнатица е намаляло с близо 300 човека. Тази статистика показва, че общината не се управлява по правилния начин. Вярвам, че с подкрепата на г-н Захариев и на кандидатите за общински съветници ще имам възможността да покажа, че притежавам силите и качествата да променя Игнатица! Подкрепете ни на 27 октомври с номер 43 в бюлетините“, каза Ивайло Радков, кандидат за кмет на село Игнатица от ПП ГЕРБ, подкрепен от ВМРО-БНД. 

Някои от приоритетите за работа, които бяха посочени от Мирослав Захариев и Ивайло Радков за следващите 4 години за Игнатица са:

-Реновиране на сградите на кметството и читалището

-Реконструкция на уличната мрежа в селото

-Изграждане на зони с безплатен достъп до интернет

-Насърчаване на развитието на туризма

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Одобрявате ли наложеното вето от страна на България за членството на Северна Македония в ЕС?

Избрано от Интернет