Тома Биков за Белев: Не зная дали е антисемит, но очевидно е глупав

Депутатът от ГЕРБ Тома БиковТома БиковТома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за очаква реакция от "Демократична България" във връзка с коментар на своя кандидат за общински съвет на София Тома Белев. 

Биков се възмути от изказването на Белев във фейсбук, което крие антисемистични виждания.

"Най-евтино са пътували евреите в конските вагони - напълно безплатно", е написал Белев. Според Биков пък това поражда въпроси.

"Въпросът дали Белев знае какво прави и говори вече не е само негов проблем, но и на формацията, която го е номинирала за изборен пост. "Демократична България" е либерална формация. Тя е крайно чувствителна към подобни глупави, а и опасни изказвания", коментира депутатът от ГЕРБ.

"Сигурен съм, че ако изказването на Белев беше направено от представител на друга партия, "Демократична България" вече щеше да е заела ясна позиция. В случая с Белев, заемането на подобна позиция обаче е още по-важно", смята още Биков.

Вижте целия коментар тук:

По-рано през деня своето възмущение изказа и Александър Сиди от ВМРО.

Коментари

 1. 2019.10.22 | 10:59

  Не е виновен Тома Белев, а човекът зад него, който реално го бута към политиката – в случая е ясно, че става въпрос за подсъдимият олигарх Иво Прокопиев!

 2. 2019.10.21 | 15:47

  Много ама много глупав човек и ще се явява на избори, ама трябва да има някакви изисквания за кандидатите. Не може човек като Тома Белев да бъде общински съветник,недопустимо е!!!

 3. 2019.10.21 | 15:02

  Добрата новина е, че с този автогол хората няма шанс да се излъжат да гласуват за тоя паразит

 4. 2019.10.21 | 11:50

  Не мога да повярвам, че някой може да каже това, което е казал Белев! Жалко, отвратително, гнусно деяние. Този човек не заслужава да има каквато и да било трибуна, трябва да бъде набутан в миша дупка и да не излиза от там.

 1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет