Арх. Борислав Игнатов: Крайно време е София да бъде превключена на нова скорост

Битката наистина е жестока и това показва важността на тези избори. Това каза в предаването "Плюс-минус" по Нова телевизия кандидатът на Демократична България за кмет на София архитект Борислав Игнатов.

От моите срещи с хората по улиците виждам страхотна подкрепа, вървим напред, добави архитект Игнатов.

Борим се за всеки глас с ясна програма, конкретни мерки, кито са технически в същината си. Основното, което ни разделя с другите кандидати, е, че ние назоваваме основния проблем – корупцията. Единственият начин това да бъде решено в съвременния свят е абсолютна прозрачност с инструментите на съвременните технологии – дигитализация на обществените поръчки. Този инструмент ще спомогне чисто технически да е невъзможно подправянето на данните в самата оферта. Ще въведем и електронно обсъждане на заданията. Това ще гарантира честно състезание, заяви кандидатът на Демократична България за кмет на София.

Заседанията на Общинския съвет и всички комисии ще бъдат предавани на живо онлайн, а след това ще има електронни протоколи от заседанията. С дигитализацията ще се въведе отчетност, така че да е ясно къде отива всеки лев, обясни архитект Игнатов.

София се управлява по социалистически през последните 14-15 години чрез задлъжняване на общинските дружества, заяви той, като се обяви за приватизация на "Топлофикация София".

Архитект Борислав ИгнатовБорислав ИгнатовБорислав Игнатов е български архитект, председател на Управителния съвет на Камара на посочи още, че ще настоява да бъде преразгледан общият устройствен план на София, като мярка срещу презастрояването.

Крайно време е София да бъде превключена на нова скорост и да се развива като другите европейски столици, а не да стои на едно положение, каза още кандидатът на Демократична България за кмет на София.

 

Коментари

  1. 2019.10.18 | 16:58

    Скрофата ти в къщи ли е или на нова фотосесия ?

  2. 2019.10.18 | 16:54

    НА КАКВА СКОРОСТ?>НА ПОРНО СКОРОСТ ЛИ

  3. 2019.10.18 | 16:38

    Вибратор

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет