Кандидатът за кмет на Перник Вяра Церовска се срещна с работещите във фирма за производство на текстил

"Доволни сме от вашето управление. Благодарим ви, че развивате инфраструктурата и създавате добра среда за работа и бизнес. Вярваме, че ще продължаваме да работим добре и в бъдеще". Това заяви управителят на голяма фирма за производство на текстил в кметство "Изток" по време на среща с кандидатите за кмет на община Перник д-р Вяра Церовска и на най-голямото пернишко кметство Емил Костадинов.

В разговор с ръководството и служителите на предприятието Вяра Церовска представи своите приоритети за управление на община Перник в следващите 4 години. Тя изтъкна, че реализирането на инфраструктурни проекти ще продължи да бъде акцент в програмата на нейния екип.

"Днес с чувство на удовлетворение можем да заявим, че "Изток" е един квартал, който коренно промени своя облик по време на нашето управление - имаме ново кръгово кръстовище и нов микрорайон, който беше построен. Ако се огледате, няма как да пропуснете и санираните блокове, и детските и спортни площадки, и ремонтите в детските градини", сподели Церовска. Тя отбеляза още, че предстои да бъде реализиран мащабният проект за водния цикъл в Перник, с който ще бъдат подмени водопроводът и канализацията в квартала. Веднага след завършването им идва ред на дългочаканата смяна на настилката по най-натоварените пътни артерии "Благой Гебрев" и "Рашо Димитров".

В срещата участие взеха още народният представител д-р Александър Александров и кандидати за общински съветници от ПП ГЕРБ.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет