Николина Ангелкова към жители на с. Радуил: Инфраструктурните проекти в малките населени места са сред основните ни приоритети

Инфраструктурните проекти в малките населени места са сред основните ни приоритети. Поемаме конкретни ангажименти, които изпълняваме и показваме, че имате подкрепата ни за икономическото и социално развитие на региона. Това заяви областният координатор на ГЕРБ за Софийска област Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard при срещата си с жители на с. Радуил, община Самоков.

Като пример за това, че всичко обещано се изпълнява, Ангелкова даде приетото от кабинета постановление за финансиране на ремонта на пътя между с. Радуил и Самоков. То е от месец септември и реализирането на проекта предстои.

В разговорите с местните хора в Радуил участваха също кандидатите на ГЕРБ за кмет на селото Любомир Димитров и на община Самоков Валентин Милушев.

„Милушев е човек на действието и с подкрепата, която получава вашата община от изпълнителната власт, ще разгърнете потенциала, който притежавате, защото вие го заслужавате“, обърна се към хората областният координатор. Тя посочи, че сред основните акценти в работата на Любомир Димитров ще бъде запазването на училището в с. Радуил и решаването на проблемите с водопроводната и канализационна инфраструктура.

Ще положа усилия за закупуване на линейка и осигуряване на екип, който да извършва профилактични прегледи в малките населени места на общината, заяви Валентин Милушев. Той допълни още, че ще търси активно възможност част от средствата от дърводобив в района да се връщат към съответните населени места, от които се добиват. „Това ще подпомогне местната икономика и ще допринесе за подобряване на социалната среда за хората“, изтъкна кандидатът на ГЕРБ за кмет на община Самоков.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет