Рангел Марков, кандидат за кмет на район "Банкя" от ГЕРБ/СДС: Ще работим за изграждане на център за личностно развитие на деца и градски стадион

Кандидатът за кмет на район „Банкя“ от ГЕРБ /СДС/ Рангел Марков и кандидатът за общински съветник Анна Стойкова проведоха среща-дискусия с младите хора от Банкя.

На срещата присъстваха народният представител Евгени Будинов и председателят на МГЕРБ и заместник-министър на външните работи Георг Георгиев.

Рангел Марков приветства присъстващите и сподели с тях подробности за своето включване в кметската надпревара през 2007г. като част от екипа на ГЕРБ, когато е бил на 29 години. Той припомни предизвикателството пред него тогава- да поеме град с много и забравени традиции в балнеологията със занемарен парк и градска среда.  

Рангел Марков подчерта, че за 10 години Банкя се е преобразила и сега има основа за надграждане. Той представи основните приоритети за района, свързани с качеството на живот в кварталите, изграждане на стадион и център за личностно развитие.
Анна Стойкова призова младите хора да гласуват на 27 октомври. Тя представи пред тях дейността на Столичния общински съвет и им разясни защо е важно да се гласува, не само за кмет на София и кмет на район, а и за листата за общински съветници.

„Мнозинството на групата на ГЕРБ в СОС е важна, за да могат да бъдат реализирани заложените приоритети в програмата на Йорданка ФандъковаЙорданка Фандъкова Йорданка Асенова Фандъкова е родена в Самоков. Завършва средното си образование в 35-а руска и на районните кметове“, каза Анна Стойкова. Тя акцентира върху мерките свързани с чиста и зелена София, подредена, свързана и просперираща. Стойкова добави, че е важно младите хора да имат отношение към природата и околната среда, да бъдат активни и да спортуват. Тя сподели пред присъстващите подробности за инициативата „София 2018- Европейска столица на спорта“ и за положените усилията от страна на Столична община за развитие на спортната инфраструктура и за подкрепа към спортните клубове.

Георг Георгиев и Евгени Будинов се обърнаха към младите с лични истории и послания за възможностите за развитие, които предлага нашето съвремие и как мечтите се превръщат в реалност.

„Програмата Еразъм+ дава много възможности на студенти от всяка възраст да получат образователната си квалификация в много страни от Европейския съюз“, каза Георгиев. Евгени Будинов добави, че че младите хора трябва да са информирани, образовани, да изказват мнение и позиция по важни въпроси и да са полезни за себе си и обществото.

Те заявиха своята подкрепа за Рангел Марков и Анна Стойкова и за екипната работа, която води до видимите резултати в столицата.

Срещата продължи като дискусия по теми, важни за район „Банкя“.

Коментари

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Кое е събитието на изминалата седмица?

Кое е събитието на изминалата седмица?

Избрано от Интернет