Николина Ангелкова: Община Долна Баня е образец за развитие

Община Долна Баня е образец за развитие. Под ръководството на досегашния кмет Владимир Джамбазов, който е и настоящ кандидат на ГЕРБ  инфраструктурата е почти обновена, изградена беше голяма спортна зала и стадион. Това заяви областният координатор на ГЕРБ за София област Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard по време на срещата си с кандидата на партията за кмет на община Долна Баня Владимир Джамбазов. Те разговаряха с местните хора и обсъдиха бъдещето развитие на общината и потенциала, който има тя. Реновирани са училища и детски градини. Строи се медицински център.

Николина АнгелковаНиколина Ангелкова Николина Ангелкова е министър на туризма. Родена е на 30 ноември 1979 г. Възпитаник е на Harvard посочи, че Джамбазов ще продължи да надгражда вече постигнатото. Тя допълни, че се работи непрекъснато за устойчивото развитие на транспортната инфраструктура.

В програмата на Владимир Джамбазов е заложено продължаване на цялостната  подмяна на водопровода в общината, асфалтиране на пътя, свързващ манастир „Свети Спас“ с центъра на село Св. Спас, както и ремонт на читалището „Рила - 1898". Акцент в работата на кмета ще бъде  подновяване на уличното осветление с енергоспестяващо и изграждането на видеонаблюдение за цялата община.

Областният координатор информира, че е необходимо работата по европейските проекти в общината да продължи и занапред. Тя съобщи още, че ще бъде инициирана среща, на която да се обсъдят проекти в туризма. Подписаното споразумение с германските здравни каси дава големи възможности здравно осигурени немски граждани да ползват базата и ресурсите с минерална вода в общината. Долна Баня има потенциал да се превърне СПА дестинация за целогодишен туризъм, категорична бе Ангелкова.

Коментари

  1. 2019.11.05 | 21:32

    Долна баня не е имала такъв кмет. Той работи за хората и те му се отблагодаряват. За тези години направи много за инфраструктурата на Общината, улици, ремонти на сгради, обновен стадион, ремонт на поликлиниката, подмяна на водопровода, утвърждаване на града като СПА дестинация, реновиране на училищата, асфалтиране на улици, подпомагане на пенсионерите и болни с парични средства, организиране на тържества и още много други придобивки за хората. Долна баня стана райско кътче в Рила планина.

  2. 2019.10.18 | 12:27

    Едно уточнение-парите са за къща за гости. И една молба:кмете,покажи най-после дипломата си за "вишу"/назовал си се юрисконсулт/.Покажи я бе кмете, толкова години чакаме.

  3. 2019.10.18 | 12:02

    Кмета Джамбазов да обясни как с 400 000 лв. си настрои хотела в Долна баня, направи басейн, как всички мероприятия се провеждат единствено и само в неговия хотел/иначе по документи е на жената на големия му син/.12 години е кмет от ГЕРБ и има защо. Влезте сайта и вижте имуществените декларации за миналата година за конфликт на интереси. Оказва се, че кмета има само една заплата, а съпругата му е надминава милиона като пари и имоти.

  1. 1

Напиши коментар

Спорт

още

Водещи новини

още

Още новини

още

Избори

още

Анкета

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Каква ще бъде учебната година заради COVID-19?

Избрано от Интернет