Кандидатът за кмет на община Кула от ГЕРБ Владимир Владимиров присъства на официалното откриване на ремонтирани пътни участъци в oбщината

  • 17 октомври 2019 16:08

  • 246
  • 0
Кандидатът за кмет на община Кула от ГЕРБ Владимир Владимиров присъства на официалното откриване на ремонтирани пътни участъци в oбщината
©

Кандидатът за кмет на община Кула от ПП ГЕРБ Владимир Владимиров присъства на официалното откриване на ремонтираните пътни участъци от гр. Кула до с. Цар Петрово и от гр. Кула до Полетковци и Старопатица.

„Приключи изпълнението на един от най – големите проекти в настоящия мандат на местната власт. Двата четвъртокласни пътя бяха в изключително лошо състояние – с неравна настилка, разрушени банкети и компрометирано отводняване. Защитихме проект по Програмата за развитие на селските райони на стойност почти 7 милиона лева”, каза Владимир Владимиров. Той обясни,че са положени нови пластове асфалт, възстановени и стабилизирани са банкетите, почистени и ремонтирани са отводнителните съоръжения. Демонтирани са старите пътни знаци и са поставени нови. Ремонтирани са и мостове и водостоци. В участъците, където има необходимост, са поставени и стоманени еластични огради.

„Радвам се, че приключихме тези изключително важни ремонти, защото това са пътища към две от най – големите села в общината. По тези пътища пътуват ежедневно и ученици до средищното училище. Честитя на всички жители на гр. Кула новите придобивки”, каза кандидатът за кмет на община Кула от ПП ГЕРБ Владимир Владимиров.

На официалното откриване на обектите присъства заместник – министърът на земеделието, храните и горите Лозана Василева.

Последвайте канала на

Novini.bg
246 0

Свързани новини

Коментари 0

Добави коментар

Добави коментар

Водещи новини